Witam i zapraszam wszystkich zainteresowanych !
Kursu Szkoły Hakerów (kosztuje 137zł)
Dzięki niemu dowiecie się Państwo jak efektywnie bronić się przed atakami hakerów,poznacie sztuczki stosowane przez najbardziej doświadczonych hakerów!
Dowiecie się na jakiej zasadzie odbywają się ataki na strony internetowe oraz prywatne komputery!
A wszystko to w multimedialnym zestawie szkoleniowym do pobrania na moim chomiku Przemo_ks! Jako jedyny udostępniam ten kurs na chomikuj.pl specjalnie dla osób zainteresowanych rozwojem w dziedzinie IT
Kliknij w banner aby przejść
Pozdrawiam
W google można wszystko znaleźć, tylko trzeba odpowiednio szukać :>
WazzUp napisał(a):W google można wszystko znaleźć, tylko trzeba odpowiednio szukać :>
w takim razie nie widzę sensu istnienia strony chomikuj.pl
Pozdrawiam
Co ma wspólnego portal do udostępniania plików do informacji zawartych na innych stronach internetowych?
Kolega Wazz ma racje, jeśli chcemy się dowiedzieć jak działają hakerzy, jak się przed nimi chronić i tak dalej
znajdziemy wszystkie informacje w internecie całkowicie za darmo.
(03.06.2014, 18:59)B0hazard napisał(a): [ -> ]Co ma wspólnego portal do udostępniania plików do informacji zawartych na innych stronach internetowych?
Kolega Wazz ma racje, jeśli chcemy się dowiedzieć jak działają hakerzy, jak się przed nimi chronić i tak dalej
znajdziemy wszystkie informacje w internecie całkowicie za darmo.
W Kursie multimedialnym wszystko jest dokłądnie wyjaśnione w 22 multimedialnych lekcjach
Wybacz, ale coś mi tu nie pasuje. Inicjatywę szkoły Hakerów rozumiem, bo nie każdy ma czas biegać po sieci i marnować czas na poszukiwanie konkretnych informacji, a być może jest to ciekawy kurs, tego nie wiem, bo nie widziałem. Z pewnością jednak kurs nie jest twój, więc nie określaj go tak niepotrzebnie, gdyż możesz kogoś wprowadzić w błąd.
(03.06.2014, 21:58)Swordancer napisał(a): [ -> ]Wybacz, ale coś mi tu nie pasuje. Inicjatywę szkoły Hakerów rozumiem, bo nie każdy ma czas biegać po sieci i marnować czas na poszukiwanie konkretnych informacji, a być może jest to ciekawy kurs, tego nie wiem, bo nie widziałem. Z pewnością jednak kurs nie jest twój, więc nie określaj go tak niepotrzebnie, gdyż możesz kogoś wprowadzić w błąd.
W żadnym momencie nie określiłem tego kursu jako mojego.
ludzie wstawiają filmy-robią reklamy filmów i nikt im nie narzuca że to są ich filmy,kurs otwiera oczy na działanie internetu kto nie wierzy niech sprawdzi, lub przestanie bezpodstawnie hejtowac
przemo_ks napisał(a):Z mojego kursu Szkoły Hakerów (kosztuje 137zł)...
Chodziło mi o to ^ określenie, na logikę może wprowadzać w błąd, jak z resztą napisałem wczesniej i ja nie hejtuję. Ludzie, którym obce jest chomikuj mogą to inaczej odebrać.
Zwracam honor zdecydowanie.