Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Kraśko i TVP robią w konia swoich widzów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co wy o tym myślicie ? Dokładnie obejrzałem całość i według mnie jest to bardzo logiczne.
Dziwi mnie, że jeszcze niektórzy ludzie nie wiedzą co jest grane w tv. Ja osobiście telewizji nie oglądam, poza kanałami popularnonaukowymi, sportowymi i filmowymi typu HBO, ale nawet to od kilku lat rzadziej. Reszta kanałów to strata cennego czasu. Jako źródło informacji wykorzystuję internet i nie jeden serwis lecz zwykle kilka, omijam też znane i popularne serwisy, aby czytać obiektywnie, bez opinii i spekulacji.
Swordancer ja to samo.. Mimo mojego jakże młodego wieku wiem więcej niż ludzie w wieku 30 lat. No cóż głupota nie zna granic, a ludzie ludzi robią w konia. Przykre, ale prawdziwe. :/
Zamiast pokazywać te ukryte strony ważnych tematów, reporterzy poruszają tylko to co jest im na rękę. No bo kto będzie patrzał w środek g*wna? Lepiej sfilmować jego powierzchnię i nie umoczyć sobie palców. Tyle ode mnie.

Ps. Przynajmniej nieliczni starają się otworzyć ludziom oczy, ale nie cieszy się to dużym poparciem. To co zostało wyuczone już takie pozostanie.