Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Wbięgniecie na boisko
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć chciałbym zapytać co grozi mojemu synowi w wieku 14lat za wbięgnięcie na boisko w meczu real madryt vs fiorentina który odbędzie się na narodowym

Monoceros

A co? Chcesz zakłady postawić czy ktoś wbiegnie na boisko i zgarnąć kasę jak ten koleś? :D http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,titl...omosc.html
jakieś odp ?
Zakaz stadionowy i kara finansowa dla rodziców, więc zabawa nie będzie tania i radzę zrezygnować z tych zamiarów.
14 Lat soory Dziewczyno ale chyba,nie przemyslałas sprawy do końca:)patrz wyżej na posty to powinno wystarczyc...Powiem Ci .ze mój ma 20 i ja bym się zastanawiał...dobrze,ze pytasz,no i dodam ze gratuluje jego mozliwosciom.jezeli ma szanse uczestniczyć w takim meczu
(04.08.2014, 08:19)Aira napisał(a): [ -> ]14 Lat soory Dziewczyno ale chyba,nie przemyslałas sprawy do końca:)patrz wyżej na posty to powinno wystarczyc...Powiem Ci .ze mój ma 20 i ja bym się zastanawiał...dobrze,ze pytasz,no i dodam ze gratuluje jego mozliwosciom.jezeli ma szanse uczestniczyć w takim meczu
Używaj polskich znaków, oraz pisz poprawnie zdania, to po pierwsze. Piszący wątek, to MĘŻCZYZNA.

Co do tematu - Za takie wybryki płacą rodzice ;) Także jeżeli już, to szykuj gotówkę na, to Piwko Bo wybryk będzie ciekawy no i na karę. :D