Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Darmowy pendrive 32GB
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
[Obrazek: logo3.png]

Cześć wszystkim!

Chciałbym wam zaprezentować stronę w na której możecie otrzymać darmowypendrive.pl 32 GB (16 GB osoby niepełnoletnie).

Warunkiem  otrzymania pendrive jest założenie nowego konta w mBanku, zapisanie numeru wniosku, wysłanie danych do wysyłki i poprawne rozliczenie wniosku przez bank.

Szczegóły: darmowypendrive.pl
Cały czas aktualne, zapraszam :)
Jeśli zrobisz mi zdjęcie tego pendriva z karteczką odjechanych jestem w stanie w to uwierzyć. Na razie na mnie nie licz.
Eee tam, pendrive 32GB można kupić za parę groszy.
Czy wiadomo jaki to konkretnie model tego pena ?
(30.06.2015, 20:40)MrPsycho napisał(a): [ -> ]Jeśli zrobisz mi zdjęcie tego pendriva z karteczką odjechanych jestem w stanie w to uwierzyć. Na razie na mnie nie licz.

Muszę powiedzieć że to bardzo dobry pomysł, przy kolejnej dostawie pendrive będę miał to na uwadze :)

(30.06.2015, 23:38)amb00 napisał(a): [ -> ]Czy wiadomo jaki to konkretnie model tego pena ?

Generalnie modele co jakiś czas się zmieniają, ale wszystkie wysyłane pendrive są znanych firm, ostatnio wysyłane pendrive 16 GB były firmy Toshiba, 32 GB firmy SanDisk.
Sword ma rację, pendrive'y teraz tanie.
A te co oni rozdają to pewnie jakieś ,,lewe''. W sensie wolne.
Mnie by takie coś nie skusiło to założenia konta bankowego.
(01.07.2015, 17:33)Suicide napisał(a): [ -> ]A te co oni rozdają to pewnie jakieś ,,lewe''. W sensie wolne.

Tak jak już napisałem, pendrive są oryginalne, nie jakaś lewizna, przy kolejnej dostawie zrobię wam zdjęcie co byście sobie nie myśleli że jakaś ściema :)
Dlaczego to reklamujesz? co z tego masz? o.O
No właśnie, ciekawe.
Link z sygnatury został usunięty, to pojawił się na avatarze ;)
Co do oryginalności, czy tam prędkości... Nie trafiłem jeszcze na solidnego pendrive'a z konkursów.
Stron: 1 2