Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Witam
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam wszystkich użytkowników. Dużo o sobie nie napiszę, bo z reguły bywam skromna :D Mam na imię Kinga. Od września rozpocznę naukę w 4 klasie technikum, przede mną matura. Zainteresowań większych nie mam, ale coś w stylu mody, sportu (siatkówka, piłka ręczna, soki narciarskie).
Witamy w gronie Kinga...
Btw. Bardzo ładne imię ;) Zawsze spotykam ładne Kingi :P :D
Ahoj !
Jak to mówią, każda kobieta jest ładna na swój sposób :D
Cześć ;) życzę Ci miło spędzonego z nami czasu no i mam nadzieję, że szybko się zadomowisz i zostaniesz z nami jak najdłużej ;) Jak Ci mijają ostatie dni wakacji i co planujesz po maturze? :)
Witamy Serdecznie!
Ciekaw jestem, jak do nas trafiłaś. Napisz, jeśli to nie problem.

Monoceros

Również witam.
A tak przeglądałam sobie strony i napotkałam ranking MyBB :)
Po maturze hmm... studia o kierunku ekonomia/rachunkowość, pozostaje tylko kwestia dzienne czy zaoczne :P
Witam gorąco na naszym Forum, moja droga. Rozgość się.

Tak na marginesie... Czy wiesz od jakiego imienia powstało zdrobnienie Kinga? :) Ot taka mała ciekawostka.

Wikipedia napisał(a):Kunegunda - imię żeńskie pochodzenia germańskiego. Wywodzi się od słów kuni "(ktoś) ze szlachetnego rodu" oraz gund "walka", można określić jego pierwotne znaczenie jako "walcząca dla swojego rodu". Jego zdrobnieniem powstałym na gruncie węgierskim jest Kinga, stąd polskie Kinga.

Nie zmienia to jednak faktu, że to... ;)
Nieśmiertelny napisał(a):Bardzo ładne imię
Imion się nie wybiera...:P
Stron: 1 2