Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Forum razem z unikalnym stylem.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1.Nazwa przedmiotu : Forum razem z unikalnym stylem.
2.Opis przedmiotu : Jestem w stanie postawić forum z kilkoma dobrymi pluginami oraz wykonać 'orginalny styl'

Nie mam żadnych SS lecz niedługo dodam :) Przechodząc do tematu interesuje mnie najbardziej tworzenie styli do forum o jakieś grze.
3.Zdjęcia :
4.Kontakt : Prywatna Wiadomość
5.Cena : 25-30 PLN
6.Sposób zapłaty: PayPal

Przed rozpoczęciem tworzenie pobieram 5zł(jeśli kosz to 25PLN) lub 10zł(jeśli 30PLN) Jest to zaliczka ktora gwarantuje ,że ktoś nie wystawi mnie w .... Gdy praca zostanie zakończona zaprezentuje styl .
Następnie zainstaluje forum i pluginy. W tym momencie pisze do użytkownika z prośbą o przelanie reszty wynagrodzenia. Gdy te pieniądze wpłyną styl zostanie wgrany na twoje forum :)
Trudno będzie znaleźć Ci klientów, jeśli nie dasz im chociaż jakiegoś dema swoich osiągnięć.
25-30 PLN? Przecież te ceny są śmieszne jak na tę robotę. Co prawda nie znamy Twojego portfolio ale wierz mi - 100 zł to takie minimum jak na osobę, która chce sobie dorobić do kieszonkowego. Normanie ceny za taki projekt oscylują w granicach 300-500 zł więc jeśli stać Cię na profesjonalny styl to koniecznie zmień swój cennik ;)
(06.10.2014, 11:19)Nicholas napisał(a): [ -> ]25-30 PLN? Przecież te ceny są śmieszne jak na tę robotę. Co prawda nie znamy Twojego portfolio ale wierz mi - 100 zł to takie minimum jak na osobę, która chce sobie dorobić do kieszonkowego. Normanie ceny za taki projekt oscylują w granicach 300-500 zł więc jeśli stać Cię na profesjonalny styl to koniecznie zmień swój cennik ;)

Wiem Wiem ale ja z natury jestem 'tani' (mam namyśli to,że niezależy mi naprawde na wielkiej kasie) Chętnie bym dał link do mojego portfolio ale spalił mi się dysk(To powod mojej kilku miesięcznej przerwy) i nie zdążyłem wrzucić all do sieci :( Ale gdzieś tak za tydzień wrzuce nową prace z możliwością pobrania i wstawienia u siebie :)
HuczuHucz napisał(a):Wiem Wiem ale ja z natury jestem 'tani'
Myślisz że jak ktoś zobaczy cenę 30 zł za takie zlecenie to od razu coś zamówi ? Mylisz się, ja za indywidualny styl np. do IPB zaczynam rozmowę z klientem od kwoty 500 zł, jeśli styl ma być full responsive to cena zaczyna się od 800 tys zł i wcale nie brakuje mi klientów.
Samo cięcie i kodowanie do html/css to koszt z reguły od 200 zł (w zależności od ilości podstron i JS) a Ty chcesz przygotować indywidualny projekt, pociąć go i zakodować pod forum w kwocie 30 zł.
Podeślij mi portfolio i napisz do jakich silników szablony robisz a z chęcią na początek zamówię u Ciebie 100 szablonów, jak się sprawdzisz mogę zamówić nawet 10 razy więcej (już widzę jak lecą mi pieniądze do kieszeni :D )