Zlecę wyszukanie i -przekazanie mi działających kont na megaupload i rapidsshare, ważnych przez co najmniej 6 miesięcy, konta te mają być nie dzielone z innymi osobami. mam mieć do nich dostęp tylko ja. Wartość zlecenia to 15000 chomikowych Punktów
Z racji tego że tylko tonyviroos jest odpowiednią osobą do realizacji tego zlecenia wyznaczam tylko jego i nikomu innemu nie wypłacam Punktów
Zlecenie Potraktuj jako Meeeega pilne.
Rapidshare jest problem, ponieważ tam wykupuje się limit GB za rapidki czy cuś tak :/
Niestety ale nie da się załatwić takich kont abyś tylko Ty miał do nich dostęp (da się załatwić ale to już jest zbyt ryzykowne), mogę załatwić konta współdzielone, na RS jest tak jak napisał guardian168 - jest limit danych np. 150GB.
Jeśli interesują Cię dalej konta współdzielone to napisz ile ich potrzebujesz.
Tony ja ze swojej strony proszę o info na priv jakie konta z listy poniżej możesz załatwić:
fileshare
hotfile
megaupload
rapidshare (z limitem minimum 20gb możliwym do wykorzystania przeze mnie)
uploaded.to
uploading.com
I wyceń ile chcesz za takie konta.
Ważność wszystkich minimum 30 dni.
Kerr prawdopodobnie potrzebuje po jednym koncie ;p
(15.04.2011, 11:25)tonyviroos napisał(a): [ -> ]Niestety ale nie da się załatwić takich kont abyś tylko Ty miał do nich dostęp (da się załatwić ale to już jest zbyt ryzykowne), mogę załatwić konta współdzielone, na RS jest tak jak napisał guardian168 - jest limit danych np. 150GB.
Jeśli interesują Cię dalej konta współdzielone to napisz ile ich potrzebujesz.
w takim razie mogą być współdzielone tylko zastrzegam sobie prawo do ponownego otrzymania nowego konta w przypadku gdyby ktoś zmienił Hasło do konta które dasz mi