Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Co powiecie o tym menu ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tak jak obiecałem kolejne menu oczywiście na sprzedaż :
http://menuflash.wix.com/m12
Oceńcie w skali 1-10 i pisać kto chce.
Według mnie to menu jest fatalne...Oceniam je 1,5/10. Panuje kompletny chaos, osoba, która wejdzie na chomika, nie ma tak naprawdę co w tym menu zrobić :( Regulamin nie interesuje nikogo (jednak musi być :)), nikt nie będzie ci klikał przycisków np. gry xbox, ponieważ by musiała mu się jeszcze raz przeładować strona, wystarczy, że ma to w drzewie folderów, informacje nieczytelne. Popraw ten pasek na górze, jest fatalny, to oko na środku rozprasza, a ten pasek na dole niepotrzebnie się zmienia raz info potem buttony.

Twoje poprzednie menu na chomiku graphick91 jest dużo lepsze.
robotox1 napisał(a):Według mnie to menu jest fatalne...Oceniam je 1,5/10. Panuje kompletny chaos, osoba, która wejdzie na chomika, nie ma tak naprawdę co w tym menu zrobić :( Regulamin nie interesuje nikogo (jednak musi być :)), nikt nie będzie ci klikał przycisków np. gry xbox, ponieważ by musiała mu się jeszcze raz przeładować strona, wystarczy, że ma to w drzewie folderów, informacje nieczytelne. Popraw ten pasek na górze, jest fatalny, to oko na środku rozprasza, a ten pasek na dole niepotrzebnie się zmienia raz info potem buttony.

Twoje poprzednie menu na chomiku graphick91 jest dużo lepsze.

1.Regulamin jest w zakładce regulamin
2.Przyciski bedą otwierać się w drugim oknie a nie przeładowywać menu
3.To oko to symbol cryengine 3 czyli silnik na którym został stworzony crysis 2 jakoś bez niego pusto
4.Moim zdaniem dobrze to wygląda jak sie zmienia raz info raz przyciski