Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Shina96 wita ponownie! :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej cześć i czołem wszystkim! ^^

Jako, że dawno, bardzo dawno mnie tu nie było, pomyślałam, że w końcu powinnam się odezwać. Tak więc wpadłam na pomysł napisania nowego postu gdzie starzy użytkownicy, którzy mnie znają, przypomną sobie moją skromną osóbkę. Natomiast nowi będą mieli możliwość mnie poznania^^

Tak więc, jestem Asia i mam 18 wiosenek. Od września tego roku mieszkam w Tczewie, na co dzień pracuję na kasie w Carrefourze, gdzie świetnie mi idzie :D
W wolnych chwilach podziwiam bujną naturę (czyt. parki, dużo parków) Tczewa, czytuję książki z pogranicza fantastyki, horroru czy romansu, bądź słucham (wszelakiego gatunku)muzyki :D

Jako, że zaczęłam nowe życie w nowym mieście, zmieniłam także kolor włosów. Znów jestem brunetką! ^^

Oczywiście cały czas szlifuje umiejętności pisarskie i rysownicze i, czasami, także wokalne :D

to tyle o mnie ^^
Witaj ponownie :)
Czekam na odświeżenie Twoich starych wątków i Twoje nowe prace.
Hejka :)
A kto to jest? Mysli
da Vinci nie mów, że o mnie zapomniałeś, wspaniałej dziewczynie która w szybkim tempie umieściła swoje zdjęcia i zachwycała was swoimi rysunkami z anime O.o :D
Haha

Faktycznie dawno Cie nie było :) ...aż Krystian wybył.
To chyba nie z mojego powodu wybył z forum co?? :D

Monoceros

Shinaa Haha. Witam Cię. Faktycznie dawno Cię tu nie było, a szkoda. Liczę na fotkę z tym nowym kolorem włosów :3
Monoceros zdjęcie jak najbardziej będzie ^^
Cześć, Asieńko! ;)
Stron: 1 2