Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Co z nim zrobić?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie!
Mam taki problem, z chomikiem, który pisze do mnie różnego rodzaju wulgaryzmy, za to, że mu tam kiedyś wysłałem reklamę na jego ch.r.

Załączony screen:
[Obrazek: o73ok8.jpg]

I tutaj moje pytanie:
Ja coś z nim zrobić, żeby go zablokować, bo przyciski zgłoś "spam", "oszustwo" w tej sytuacji nie działają, ponieważ tylko ja na niego klikam, a do tego potrzeba kilkunastu zgłoszeń.

PS: Nie chcę jego blokować na moim koncie, tylko po prostu, żeby jego konto zostało zablokowane.
PomóżcieTakjest

Monoceros

Mogę Ci pomóc, chociaż po co na to reagujesz? Im bardziej reagujesz tym bardziej się zniżasz do jego poziomu i go prowokujesz. Na pewno sobie zasłużyłeś reklamą?
(13.11.2014, 21:46)Monoceros napisał(a): [ -> ]Im bardziej reagujesz tym bardziej się zniżasz do jego poziomu i go prowokujesz. Na pewno sobie zasłużyłeś reklamą?

Nie nie zasłużyłem sobie reklamą, wysłałem tylko małą nieszkodliwą reklamkę o wielkości 400x450p. On zamiast po prostu usunąć, czy choćby mnie zablokować wysyła mi kilka wulgarnych wiadomości. Nie chcę i NIE zniżam się do jego poziomu, i nie odpowiadam mu na te wiadomości, tylko chcę chronić innych użytkowników, i nie chcę, by ktoś takie siedział na chomikuj, bo takie wiadomości są strasznie wkurzające, a on mi się w innych wiadomościach śmieje i czuje się bezkarny.

(13.11.2014, 21:46)Monoceros napisał(a): [ -> ]Mogę Ci pomóc, chociaż po co na to reagujesz?
A jaką pomoc chcesz zaoferować?, co chcesz zrobić?

Monoceros

Co do pomocy pisz na priv. Nie będę o tym pisał publicznie. Trafisz na takich ludzi nie tylko na chomikuj, ale i w życiu realnym. Nie ma co zaprzątać sobie głowy.