16.11.2014, 13:06
Mam problem z programem konkretnie z PhotoImpact od jakiegoś czasu przestały dzialać niektóre funkcje- konkretnie PARTICLE i zwiazane z nim animacje. Czytalam w googlach, ze odpowiedzialne są biblioteki tzn NET Framework. Mam vistę i jakie wersje muszę zainstalować. Proponowano mi abym usunęła wszystko programem cleanup Tool zrobiłam to i w tej chwili nie mam żadnej wersji. Jak zrobiłam aktualizację sam zainstalował mi Net Framework 4.5.1 i 3.5 SP1.
Nic to nie dało. Zrobiłam nawet przywracanie systemu w viście da sie cofnąć tylko o 5 dni a awaria chyba wcześniej nastąpiła i znowu fiasko.
Zaznaczam, że szukam rozwiazania po omacku bo kompletnie na tym sie nie znam
Czy jest jakieś wyjście? Co mam zaintalować bo tych wersji jest tak dużo. Weszłam też w rejestr i tam są zaintalowane wersje 2.0 i 3.0
Nic to nie dało. Zrobiłam nawet przywracanie systemu w viście da sie cofnąć tylko o 5 dni a awaria chyba wcześniej nastąpiła i znowu fiasko.
Zaznaczam, że szukam rozwiazania po omacku bo kompletnie na tym sie nie znam
Czy jest jakieś wyjście? Co mam zaintalować bo tych wersji jest tak dużo. Weszłam też w rejestr i tam są zaintalowane wersje 2.0 i 3.0