Tak jak w temacie jakie sa czynniki wpływające na pozycje moich plików w wyszukiwarce chomikuj ( bezpośrednio na ich stronie ) nie chodzi mi o wyszukiwarke google, bo nie wiem jak inni to robia ale ich pliki sa na pierwszych albo na wszystkich stronach wyszukiwarki chomikuj, myslałem ze może to chodzi o pozycjowanie i pytalem sie róznych osob co wystawiaja na allegro pozycjowanie, ale oni mi odpisywali ze nie da sie wpłynąc na wyszukiwarke chomikuj za pomoca pozycjowaniem czyli SEO , i tylko pozycjonują prywtne strony, jestem ciekawy jak to inni robią na chomikuj, może ktos wie? czekam na wasze opinie
Nikt takiej informacji nie poda, poza tym w innym temacie już było takie pytanie i chyba nawet Twoje o ile pamiętam.
Nikt nie zdradzi sposobu na którym zarabia a tym bardziej za darmo.
Jeśli szukasz gotowej recepty to zapomnij, zacznij eksperymentować, podglądaj co robią chomiki które są w wynikach wyszukiwania.
Tyle z mojej strony, powtarzam jeszcze raz Nikt nie da Ci gotowca i nie licz też że ktoś da ci skuteczną metodę za free (nie licz że w ogóle ktoś zdradzi taką metodę).
Hmm... myślę, że na wyniki w wyszukiwarce to wpływa czas wstawienia pliku. Pliki nowsze zwykle są pierwsze.
(05.12.2014, 01:14)zajety napisał(a): [ -> ]Hmm... myślę, że na wyniki w wyszukiwarce to wpływa czas wstawienia pliku. Pliki nowsze zwykle są pierwsze.
Czas wstawienia pliku nie odgrywa wielkiej roli, data uploadu ma jakieś 0.5% wpływu na pozycję w wynikach.