Odjechani.com.pl

Pełna wersja: osób do Ekipy Forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie,
Pewnie niektórzy z was pamiętają próbe stworzenia bloga RingWWE(niestety upadł), z powodu, że ostatnio mam dużo czasu postanowiłem go reaktywować. Lecz tym razem jako forum(blog dojdzie później). Jako, iż Paweł nie interesuje się wreslingiem spróbuje sobie bez niego poradzić, ale na początku potrzebuje zgrabnej ekipy ;)
Obecnie potrzeba:
  • Administratora
  • 2 Moderatorów
  • Grafika
Najlepiej aby osoby zgłaszające się potrafiły zająć się forum i aktywnie na nie wchodzić.(min raz dziennie). Nie potrzebuje osób które nie będą się udzielać w dziale dla ekipy, oraz popracują miesiąc i im się znudzi.
Jeśli chodzi o Grafika to dobrze by było gdyby wykonał ładne oraz proste rangi.
Jeśli ktoś ma więcej pytań lub jest zainteresowany zapraszam na PW.
Ja mógł bym się zgłosić, tylko musiałbym się tylko zapoznać z tą stroną.

Nie wiem też czy to nie jest niezgodne z regulaminem tego forum, ponieważ reklamowanie innnych for jest zabronione.
(09.01.2015, 14:28)robotox1 napisał(a): [ -> ]Ja mógł bym się zgłosić, tylko musiałbym się tylko zapoznać z tą stroną.
Strony jeszcze nie ma ponieważ zaczynam przerabiać szablon, szukam ekipy teraz abym wiedział czy to ma sens, bo jeśli nie znajdę ekipy na początku to później jest ciężko. :)

(09.01.2015, 14:28)robotox1 napisał(a): [ -> ]Nie wiem też czy to nie jest niezgodne z regulaminem tego forum, ponieważ reklamowanie innnych for jest zabronione.
Jest to zgodne z regulaminem z 2 powodów:
1.W treści nie ma linka do strony.
2.Strona jeszcze nie powstała
To ma być forum na temat wreslingu? Bo ja niestety się tak samo jak Paweł nie zbyt tym interesuje. Ciekawiej moim zdaniem byłoby zrobić forum ogólnie sportowe i działy z różnymi dyscyplinami m.in. wresling. Wtedy bym mógł dołączyć, bo jak by było z samym wreslingiem, to dużo zainteresowanych by nie było i ja też bym Ci nie pomógł.
Mogę podjąć się wykonania tej grafiki. Daj tylko więcej info: rodzaje rang, rozmiar i może przyszły trmplate strony co by minimalnie kolorystyka była ok ;)