Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Pytanie o FREE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć ostatnio zobaczyłem na kilku chomikach z rzędu free , bardzo fajnie bo i ja skorzystałem. Choć mój chomik nie ma jeszcze dużo GB uploadowanych plików , to chciałbym się upewnić czy mam rację.
Wytłumaczę to tak: Że jeśli kto wystawia pliki za free np. 1 GB to pobierający inni użytkownicy "zabierają" transfer temu co wystawia pliki za darmo? Czyli go już nie ma?
Jeśli jest tak jak tu napisałem to mi o tym napiszcie a jak jest coś nie tak prosiłbym o poprawienie mnie.

Pozdrawiam!
Tak, osoba udostępnia wybraną ilość transferu, na wybrany folder i, gdy ktoś pobierze z tego folderu, to transfer ucieka z folderu oraz z konta, które udostępnia FREE.

Przykład.
Konto ma 10GB transferu. Właściciel na folder "1" dodał 2GB transferu, na folder "2" dodał 3GB transferu, a na folder "3" dodał 10GB (całość). Gdy jakiś chomik/user niezalogowany pobrał plik ważący całe 2GB z folderu 1, to w folderze "1" transferu będzie 0MB, w folderze "2" pozostanie bez zmian, a w folderze 3 zostanie 8GB. Nie wiem, czy coś z tego zrozumiałeś, ale to taki mój dziwny przykład :D
Zrozumiałem doskonale , coś za coś niestety.
Teraz już będę wiedział.
Dzięki