Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Nowy wygląd forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Godzina druga, świeżo po aktualizacji mogę śmiało powiedzieć, że administacja odwaliła kawał dobrej roboty. Z tego co zdążyłem zauważyć to główną zmianą jest wygląd forum, z czego bardzo się cieszę ponieważ muszę przyznać , że poprzedni był nieco drażniący. Dodatkowym elemenetm, jak najbardziej na plus, są przyciski na samej górze. (Wreszcie coś zapełniło to puste miejsce). Naprawdę  jestem pod wrażeniem. Jedyne zastrzeżenia jakie mam:

- wersja mobilna - czy jest czy będzie? 
- czat?
- znaki polskie ( nwm czy tylko po mojej stronie to widać)
- czy system zostanie całkowicie zmieniony?

Moglibyście przy okazji wymienić emotikony na nowsze... Jeszcze raz gratuluję!
Wszystko będzie z czasem przywrócone, no może prawie wszystko, obecnie jest sporo błędów, jak widać obrazki się nie ładują, w stylu brakuje cześci zmiennych językowych, no a polskie znaki ja mam, możesz zrobić screen?
Sword szczerze mówiąc ja byłem zaskoczony,że postanowiliście przejść na 1.8 ,ponieważ ja jak dużo innych osób uważam, że 1.8 sie jeszcze za bardzo nie nadaje ze względu na dużo zmian w zmiennych i pluginach ale,cóż wierze,że wam sie uda, życze powodzenia i trzymam kciuki ;)

PS:Byłem 1 osobą która zobaczyła nowy styl(jeśli chodzi o userów) ponieważ czekałem na włączenie od 1 w nocy ^^
No cieżki orzech do zgryzienia, ale kompatybilność wersji 1.8 już raczej się nie zmieni, nigdy nie będzie w pełni kompatybilna z 1.6 jak pisali autorzy, zrobili już co mogli, a przesiadka była koniecznością, bo choć pojawiła się 1.6.16, to jednak wciąż były luki, a z resztą 1.8 ma być pośrednikiem do przejścia na 2.0, kóre pojawi się w przyszłości. :)
Będzie ciężko się przyzwyczaić do nowych zmian, które weszły teraz, bo od samego początku było się na ciemnym stylu, a teraz jest na jasnym.Przyznam rację jak że forum wygląd The Best ;)