Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Witam ponownie :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam wszystkich odjechanych na tym forum.

Nazywam się Daniel i mieszkam w Warszawie.Nie wiem czy mnie pamiętacie, długo mnie nie było, powody były różne, od pracy po szkołę itp...:)
Wpadłem po długiej przerwie, gdyż chwilowo nie posiadam pracy (ach te bezrobocie), więc mam trochę czasu i chciałem zajrzeć do Was, mam nadzieję, że na dłużej, bez takich długich przerw.

Interesuję się trochę informatyką, grafiką, sportem... no i chyba w tej chwili tyle :) W moim życiu dużo się nie zmieniło gdyż, jestem leń, nie chce mi się nic poza siedzeniem w domu przed komputerem (moje z nielicznych hobby).

Od moich ostatnich odwiedzin tutaj zauważyłem, że sporo się zmieniło :) Ale to jak zmieniło (na lepsze)

Mam nadzieję, że sporo osób za "moich czasów" jeszcze tutaj jest i mnie pamiętają a nowi ze chcą poznać :)
Jeszcze raz. Witam was Serdecznie.
Siemanko ponownie. Pamiętam Cię :)
Witaj, ja również Cię pamiętam, ale 'jak przez mgłę' :D
Witamy ponownie! ;)
Witaj :) 
Miło, że wracają nasi "starzy" użytkownicy.
Siemasz
Mimo, iż ciebie wcześniej nie miałem przyjemności poznać (nie byłem jeszcze na tym forum) to witaj :) Mam nadzieję, że będzie nam się razem miło współpracować :D
SmilePL nie żartuj, bo ja ciebie bardzo dobrze :D
Hyhy przejże archiwum to może sobie przypomnę lepiej :)

PS: Widze,że przesiadujesz na pewnym forum webmasterskim ;)(na literke G(uwielbiam naginać regulamin tak aby go nie złamać :D)) Luknij tam na mnie :P
Siemasz! Ja też wróciłem niedawno :3 "Chwila" przerwy a tyle zmian na forum :)
Stron: 1 2