"Rozrywka na promie" - dyskoteki, zabawy, sklepy i inne atrakcje. To jest statek wypoczynkowy, czyli znajdziesz tam również restauracja, bary, strefę tv, SPA, masaże, kąpiele itp. Rozrywka jest naprawdę całkiem niezła, szczególnie, że to jest tylko transport do Szwecji, a tam dopiero zaczyna się zabawa. Na rejsie powrotnym ze Szwecji jest tak samo - ekstra zabawa w luksusowym stylu.
A co do 299zł/2 os. a nie 199, to już zależy od rejsu. Ostatnio był właśnie ten walentynkowy, to była promocja 2 os. w cenie 1 os. ale teraz są ostatnie miejsca, więc podnieśli cenę
Wiadomo, że rejs + zwiedzanie Szwecji jest droższe od samego rejsu, ale jak za taki wyjazd, wydaje mi się, że ceny nie są aż tak wysokie.
Ciebie interesuje Szwecja, więc trzeba dobrać taką ofertę, która będzie zapewniała pobyt w hotelu w Szwecji oraz jakieś wyjścia z przewodnikiem itp, ale to już samemu trzeba dobrać. Najlepiej pojechać bezpośrednio do oddziału stena line w Gdyni i tam wszystko dokładnie powiedzą, zaproponują. Jeżeli mieszkasz w trójmieście to nie jest to problem, jeżeli dalej, to może kontakt telefoniczny.
Ofert jest naprawdę dużo:
-OSLO I GÖTEBORG od. 1349 zł/os. - 5 dni w Szwecji + Norwegii ! ! !
-Kopenhaga i Malmo od. 749zł/os
-Zielona skania od. 439 zł/os.
-Łosie i kraina szkła od. 519 zł/os.
-Karsklona i Karmar od. 399zł/os (ja właśnie tam byłem
)
albo rejsy same (bez wysiadania na ląd):
-Weekend na morzu od. 199zł/os.
-Walentynki od. 299zł/ 2 os.
Bardzo polecam te wycieczki, jest tam naprawdę za***iście
Podrzucę jeszcze zdjęcia ze strony stena line:
1. Statek, którym się płynie
2. Kabina z oknem: