Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Odświeżenie chomika.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Postanowiłem odświeżyć chomika, a co za tym idzie potrzebuje plików do zachomikowania. Kiedyś próbowałem uploadować własne pliki, bynajmniej stwierdziłem że jest to nieopłacalne. Transfer trwa dosyć długo, a pliki i tak zaraz będą usunięte. Pisze tutaj aby znaleźć osobę która ma zadbanego chomika (tzn. posegregowane pliki z ładnymi opisami) oraz nie miała by nic przeciwko zachomikowaniu sporej ilości TB. Oczywiście cieszyłbym się gdyby chomik był uzbrojony w jakieś nowości (szczególnie zależy mi na filmach). 
Mógłbym szukać na własną rękę (jak do tej pory robiłem), lecz wolę wspomóc osoby z tego forum (być może ktoś ma własny up).

Mój chomik: [LINK]
Dzienny zarobek: 1-2tyś pkt (jeśli się reklamuje), 40-600pkt (po miesiącu bez reklam)
Zobacz mojego, opisy mam estetyczne i szczegółowe, plików może nie bardzo dużo, ale 100% z własnego uploadu.

Chomikuj.pl/robotox2
Wezmę parę programów. Już nie mogę się doczekać aż skasują mi linuxa >.< Mógłbyś zdradzić ile pkt zyskujesz dziennie/tygodniowo?
Edit: Winrar 5 w wersji full?
Edit 2: Czy właśnie zachomikowałem bezwartościowe pliki? Chodzi mi o
"Pliki oznaczone jako puste, są to pliku znajdujące się w folderze z uwagą: "Przed pobraniem plików w tym folderze kliknij tutaj i przeczytaj!" w opisie.

Te pliki są tylko plikami pokazowymi, nie zawierają nic. Są dodane po to, by pokazać wielkość prawdziwego pliku."
Tygodniowo w granicach 50-60 tyś nie reklamując - przy reklamie ponad 2x tyle.

Winrar: Nie wiem, nie pamiętam , ale pewnie nie ;)

Puste pliki są w celach zarobkowych, stanowią prawie połowę moich zarobków.
Czytaj o tym tu: http://odjechani.com.pl/Thread-Sposób-na...#pid138048
Gratuluje, przy takiej ilości plików 50-60tyś pkt :OO Pustych plików nie będę chomikował, ponieważ nie chce oszukiwać ludzi. Sam pobieram z chomikuj i poczułbym się oszukany po ściągnięciu takiego pliku.
Widzę że nawet u ciebie znalazła się reklama mojego chomika, bot działa!
Oszustwo to według mnie nie jest, bo jest napisane, ze plik pusty, ludzie nie czytają ich problem.
Możesz ode mnie zachomikować pliki ;) wszystko opisane i posortowane. Tylko gdzieniegdzie mogą być puste foldery bo administracja niestety kasuje. Bardzo byś pomógł bo ilość punktów spadła :(
(07.02.2015, 22:28)nalkubaxd5 napisał(a): [ -> ]Gratuluje, przy takiej ilości plików 50-60tyś pkt :OO
Dzięki, jak nie wierzysz, to masz screena:

[Obrazek: 34ten1d.jpg]
Jesteś pewien że to ten screen?

Co do androidplus.
Jestem w trakcie chomikowania wszystkich gier (przy okazji sam pare pobrałem ;)). Bynajmniej masz błąd w nazwie folderu "Google Play Story Mod" --- nie Story a Store.
(07.02.2015, 23:54)nalkubaxd5 napisał(a): [ -> ]Jesteś pewien że to ten screen?
a co, coś jest nie tak?
Stron: 1 2