Postanowiłem odświeżyć chomika, a co za tym idzie potrzebuje plików do zachomikowania. Kiedyś próbowałem uploadować własne pliki, bynajmniej stwierdziłem że jest to nieopłacalne. Transfer trwa dosyć długo, a pliki i tak zaraz będą usunięte. Pisze tutaj aby znaleźć osobę która ma zadbanego chomika (tzn. posegregowane pliki z ładnymi opisami) oraz nie miała by nic przeciwko zachomikowaniu sporej ilości TB. Oczywiście cieszyłbym się gdyby chomik był uzbrojony w jakieś nowości (szczególnie zależy mi na filmach).
Mógłbym szukać na własną rękę (jak do tej pory robiłem), lecz wolę wspomóc osoby z tego forum (być może ktoś ma własny up).
Mój chomik: [
LINK]
Dzienny zarobek: 1-2tyś pkt (jeśli się reklamuje), 40-600pkt (po miesiącu bez reklam)
Zobacz mojego, opisy mam estetyczne i szczegółowe, plików może nie bardzo dużo, ale 100% z własnego uploadu.
Chomikuj.pl/robotox2
Wezmę parę programów. Już nie mogę się doczekać aż skasują mi linuxa >.< Mógłbyś zdradzić ile pkt zyskujesz dziennie/tygodniowo?
Edit: Winrar 5 w wersji full?
Edit 2: Czy właśnie zachomikowałem bezwartościowe pliki? Chodzi mi o
"Pliki oznaczone jako puste, są to pliku znajdujące się w folderze z uwagą: "Przed pobraniem plików w tym folderze kliknij tutaj i przeczytaj!" w opisie.
Te pliki są tylko plikami pokazowymi, nie zawierają nic. Są dodane po to, by pokazać wielkość prawdziwego pliku."
Tygodniowo w granicach 50-60 tyś nie reklamując - przy reklamie ponad 2x tyle.
Winrar: Nie wiem, nie pamiętam , ale pewnie nie
Puste pliki są w celach zarobkowych, stanowią prawie połowę moich zarobków.
Czytaj o tym tu:
http://odjechani.com.pl/Thread-Sposób-na...#pid138048
Gratuluje, przy takiej ilości plików 50-60tyś pkt
Pustych plików nie będę chomikował, ponieważ nie chce oszukiwać ludzi. Sam pobieram z chomikuj i poczułbym się oszukany po ściągnięciu takiego pliku.
Widzę że nawet u ciebie znalazła się reklama mojego chomika, bot działa!
Oszustwo to według mnie nie jest, bo jest napisane, ze plik pusty, ludzie nie czytają ich problem.
Możesz ode mnie zachomikować pliki
wszystko opisane i posortowane. Tylko gdzieniegdzie mogą być puste foldery bo administracja niestety kasuje. Bardzo byś pomógł bo ilość punktów spadła
(07.02.2015, 22:28)nalkubaxd5 napisał(a): [ -> ]Gratuluje, przy takiej ilości plików 50-60tyś pkt
Dzięki, jak nie wierzysz, to masz screena:
Jesteś pewien że to ten screen?
Co do androidplus.
Jestem w trakcie chomikowania wszystkich gier (przy okazji sam pare pobrałem
). Bynajmniej masz błąd w nazwie folderu "Google Play Story Mod" --- nie Story a Store.
(07.02.2015, 23:54)nalkubaxd5 napisał(a): [ -> ]Jesteś pewien że to ten screen?
a co, coś jest nie tak?