15.03.2015, 15:39
Stron: 1 2
15.03.2015, 15:39
15.03.2015, 16:22
Wydaje mi że to bardziej timelaps niż tutorial. Wszystko dzieje się za szybko i brak jakiegokolwiek wytłumaczenia. Jedną rzecz zmieniasz parę razy. Musisz się nauczyć robić to raz a dobrze. Załadowanie stron zajmuje ci 20% całego filmu, natomiast robienie tekstu 50% filmu... Powinieneś krok po kroku wytłumaczyć co robisz, a nie mamy się domyślać.
Nie możesz robić pustego tekstu tuż po intrze. Dodaj ten tekst w jakiś łagodny sposób. Zdecyduj się czy piszesz zdanie czy nie. Mam na myśli "Witajcie Dzisiaj [...].", dwukrotnie wielka litera, a na końcu "." która oznacza zakończenie zdania.
Nie możesz robić pustego tekstu tuż po intrze. Dodaj ten tekst w jakiś łagodny sposób. Zdecyduj się czy piszesz zdanie czy nie. Mam na myśli "Witajcie Dzisiaj [...].", dwukrotnie wielka litera, a na końcu "." która oznacza zakończenie zdania.
15.03.2015, 17:46
Brakuje mi tutaj Twojego głosu. Jeśli w następnych poradnikach dodasz swój głos na pewno Twój kanał odniesie jakiś sukces. Większość uczących się na to liczy więc przemyśl bo ładnie się to zapowiada
15.03.2015, 20:41
Szczerze? Byłem przygotowany na 'negatywny' odzew, bo nigdy nie tworzyłem filmików, z tego powodu proszę was o rady, abym mógł je z biegiem czasu poprawiać
(15.03.2015, 17:46)Nicholas napisał(a): [ -> ]Jeśli w następnych poradnikach dodasz swój głosTutaj jest troche ciężko ze względu na to, że w przeciwieństwie do moich rówieśników nie przeszedłem mutacji, więc będe musiał pokombinować, aby przerobić mój głos tak, aby nie był 'piszczący', ale też nie był sztuczny ;P
16.03.2015, 00:47
Przejmujesz się? Ważne, że masz coś do przekazania. I jeśli już to nie przerabiaj w żaden sposób tylko postaw na naturalność. Powodzenia i czekam na więcej.
16.03.2015, 10:52
Włączyłem filmik, bo też chciałem głos usłyszeć
Jak zdecydujesz się na wariant bez głosu, to chociaż jakieś napisy czy zbliżenia.
Przed nagrywaniem określ sobie co po kolei będziesz robił, żeby nie poprawiać czegoś 10 razy.
Jak zdecydujesz się na wariant bez głosu, to chociaż jakieś napisy czy zbliżenia.
Przed nagrywaniem określ sobie co po kolei będziesz robił, żeby nie poprawiać czegoś 10 razy.
20.03.2015, 17:03
Poprawiona Wersja Z Głosem przesłana, youtube trochę go przekształcił no ale tego już nie zmienię, miłego oglądania, i nadal czekam na wasze propozycje i zastrzeżenia
20.03.2015, 23:04
Dużo lepiej! Tak trzymaj.
20.03.2015, 23:30
No, teraz fajnie. Głos nie masz wcale taki zły, tylko jak mówisz staraj się to robić wyraźnie, bo w pewnych momentach odniosłem wrażenie, że sepleniłeś, ale poza tym wszystko ok.
PS: Fajny (kurde, mam to na końcu języka) chodzi mi, o ten zwiastun początkowy, ehh nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywało
PS: Fajny (kurde, mam to na końcu języka) chodzi mi, o ten zwiastun początkowy, ehh nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywało
20.03.2015, 23:33
(20.03.2015, 23:30)Robotox napisał(a): [ -> ]PS: Fajny (kurde, mam to na końcu języka) chodzi mi, o ten zwiastun początkowy, ehh nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywałoIntro?
Stron: 1 2