Ostatnio wpadłem na pomysł zęby zorganizować taki mały turniej w grach komputerowych
Tylko dla użytkowników forum odjechani.com.pl
Napewno ktoś z was gra w gry typu :
- Counter-Strike 1.6
- Counter-Strike Global Offensive
- League Of Legends
- Osu
- Quake
- Call Of Duty
- Dota 2
- Smite
Moim zdaniem można by było zorganizować takie 1vs1 w grach
np o range Mistrz [ Dana Gra ]
Fajnie by było w takie coś zagrać i rywalizować z ludźmi z forum. Jeżeli macie jakieś propozycje co do gier. [ Gry tylko takie w których można 1vs1
] Propozycje podawajcie tutaj
Pozdrawiam Devil.
Mogę z kimś się ustawić na League of Legends.
Gdyby nie ta przerwa, mógłbym wziąć udział prawie we wszystkich... Na razie muszę sobie odpuścić.
Powodzenia wszystkim!
Na razie to trzeba zrobić zapisy.
Nichloas wyślij mi na pw . Twój poziom . dywizja itp.
Kim grę preferujesz
Ja moge w CS 1.6 bo w reszte gier nie gram
(29.03.2015, 17:38)SmileyPL napisał(a): [ -> ]Ja mogę w CS 1.6 bo w resztę gier nie gram
W 1.6 tez mogę z chęcią
<3 Bo teraz sam gram.. Zapisz się u mnie na pw
Teraz tylko trzeba czekac na zgode adminow.
Narazie mam 2 osoby do cs 1.6
i 1 do lola
Ja osobiście nie gram w żadną z tych gier i też nie rozumiem, co nam adminom do tego turnieju, chyba, że chodzi Ci o jakiś gości z serwerów w CS'e??
Mi chodzi o to czy admini wyrażają zgodę na przeprowadzenie turnieju.
I czy wyrażają na to zgodę zęby przyznać range wygranym osoba w danej grze
A w jakie gry grasz
Obecnie nie gram w żadne gry, chyba się wypaliłem w tej kwestii, czuję się jak emerytowany gracz, ostatnio zrezygnowałem ze wszystkiego. Przeciwko turniejowi nic mieć nie możemy, od tego jest między innymi to forum, aby i takie zabawy organizować. Jeśli jednak chodzi o rangę, to gdyby uczestniczyło w tym wielu użytkowników, wówczas miałoby to jakiś sens, ale w obecnej skali przyznawanie rangi użytkownikowi za strzelenie kilku headshootów w CS'e grając przeciwko paru graczom z forum będzie po prostu głupie, no chyba, że ktoś widzi to inaczej niż Ja.
Jak masz trochę ikry i uda Ci się przekonać więcej osób do swojego pomysłu, to pomyślimy, ale obecnie nie widzę w tym sensu, chociaż sam turniej, to spoko sprawa. Nigdy w shooterach nie uczestniczyłem w turniejach, a zabawa w klany, czy gildie, to nie moja broszka, wolę grać sam, no chyba, że walka z komunikacją głosową w koordynacji zespołowej, czasami taktyka zespołowa w grach takich jak choćby Battlefield jest jedyną drogą, ale wolałem grać w takie gry jak stary Crysis Wars, gdzie taktyka na samotnego wilka sprawdza się najlepiej.
Ehh, to były czasy, kiedyś tak mi się fajnie w to grało, że mimo słabszego zespołu i ogólnie przegranej drużyny, miało się często najlepszy wynik, a z przeciwnikami walczyło się już tylko pięściami żeby dać im szansę i pokazać kto jest lepszy, bo mimo to nie dawali rady. Taka precyzja gdzie trafiało się kolbą headshoota w locie skacząc z kilkunastu metrów i lecąc na przeciwnika będącego w ruchu, tylko po to, żeby kilka chwil później zabić w podobny sposób kilku kolejnych strzelających na oślep, bo za szybko się poruszało. Szkoda że wtedy nie miałem sprzętu, aby to płynnie nagrywać, bo takich sztuczek, to nawet programiści nie przewidzieli, a spodobałoby Wam się niektóre.
PS: Mam zainstalowany BF3, Crysis 3, Crysis Wars, Crysis 2, Defiance, Splinter Cell Blacklist, Sniper Elite 2, Red Orchestra 2, NFS Hot Pursuit i Most Wanted, Medal of Honor, GRID2 i to chyba wszystko co ma multi w PVP oraz jest u mnie zainstalowane.