Zapraszam do oceniania z góry dziękuję za konstruktywną krytykę

Jakość taka sobie, kamera słaba i gitara też. Zapraszam do subskrypcji, w niedalekiej przyszłości mam zamiar wrzucić cover zespołu The Animals - House Of The Rising Sun
Nikt nic wiecej nie ma do powiedzenia?
Co tu komentować, jak to dopiero początki.
Jak tak teraz słuchałem to rzeczywiście gitara nie jest dobrze nastrojona.
Musisz popracować by nie za bardzo walić w pudło.
Wideo i dźwięk nie są zsynchronizowane, jest duże opóźnienie.
Jeśli o takie uwagi ci chodziło to proszę bardzo

Ale myślałem, że sam to zauważyłeś, szczególnie po obejrzeniu nagrania.
No bo co tu można komentować- warstwę artystyczną? Chyba nie, bo nie zostało tu nic wniesione.
I taka rada: Nie kieruj się tym że inni potrzebują więcej czasu na ogarnięcie, a ty to zrobiłeś w 3 tyg.

Serio, takie myślenie może ci tylko zaszkodzić. Powodzenia

Ja już wypowiedziałam się na SB, ale powiem jeszcze tutaj:
Przede wszystkim w sensownym, muzycznym rozumieniu, "cover" to własna interpretacja utworu. Dla przykładu- polecam Ci zapoznać się z jedną z nowszych płyt-
Grzegorz Ciechowski- Spotkanie z Legendą.
Tutaj nie ma nic nowego, nic świeżego/odkrywczego czy chociażby innego- taka sobie po prostu pioseneczka, którą każdy może zagrać przy ognisku po odrobinie nauki. Nie ma tutaj żadnej Twojej interpretacji, takich odtwórczych wykonań na yt są setki, a każde takie samo.
Tak szczerze mówiąc- nie ma co tu komentować ani czym się chwalić- ot, zwykłe początki z gitarą. Chwalisz się tym, że nauczyłeś się to grać bardzo szybko... kurde, sorry. Nie lubię przechwałek, takie osoby mnie zrażają- "krowa, która dużo ryczy...".
Popraw bicie, zacznij się stroić, spróbuj może z wygodniejszą kostką.
Wstaw coś sensownego- wtedy komentarze też będą inne.