Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Rysunek tuszem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
[Obrazek: fskOFJe.jpg]
W jakich formatach tworzysz? Klasycznie pióro ze stalówką czy w innej formie?
Pióro ArtPen rozmiar M, format a4

[Obrazek: 9CchmnD.jpg]
Świetne prace. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem.
Czekam na kolejne :)
Mi też się bardzo podobają,
(18.04.2015, 21:09)Suicider napisał(a): [ -> ]Świetne prace. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem.
Czekam na kolejne :)

Jeżeli nie znasz takich prac zapoznaj się bliżej z twórczością starszego Pana Beksińskiego- malarstwo, rysunek, grafika, fotografia... nieraz w przerażającym, pełnym detali ujęciu. Jeżeli po wstępnym zapoznaniu przypadnie Ci do gustu- uderz na PW, polecę Ci dobre jakościowo źródło prac Beksa.

#Maha Kali- co rusz mnie zaskakujesz. :)
@Demanufacture: Znam kilka prac pana Beksińskiego, mam polubiony jego profil na FB.
Możesz podać namiary na PW. Po prostu jeszcze mnie jakoś nie pociągnęło w te nurty, tak to ujmę ;)
Znam parę kierunków, i ich główne założenia, to wszystko :)
Nie wiem, czym wy się tak jaracie, bo na mnie ten typ sztuki wcale nie zrobił wrażenia. Nie ujmując oczywiście twórcy, bo prace są dobrze wykonane, ale ja nie lubię takich obrazków :P
@Maha Kali: Zobaczę, zobaczę ;)
Ja sam do końca nie wiem co mnie rusza, a co nie. Te prace są bardzo dobrze wykonane przede wszystkim technicznie ;)
A mam pytanie - te postacie sam stworzyłeś, czy na czymś się wzorowałeś?

Popkultura nie wspomina o śmierci, bo ludzie może by zaczęli myśleć o innym wymiarze niż ten materialny. Koncernom jest to na rękę. Faszerują żarcie g**nem byśmy później byli od nich zależni jeśli chodzi o farmaceutyki.
Pracuj, konsumuj, umieraj i nie zadawaj głupich pytań :) Wtedy te hasła byłyby pozbawione sensu, człowiek trochę częściej siadałby na widowni niż brał udział w tym wyścigu szczurów. Wiem, że odbiegam od tematu, ale poczytajcie Rozmowy ze śmiercią - Jan van Helsing.
Stron: 1 2