Witam wszystkich. Jestem dość nowym użytkownikiem, jeszcze bez postów. Coś o sobie - no cóż, jestem programistą, z hobby zajmuję się grafiką komputerową oraz e-marketingiem (może tu kogoś znajdę z podobnymi zainteresowaniami?
). Na to forum przekierowały mnie wpisy z Google dotyczące kancelarii CODEX i Bailey&Morgan, czyli całej fikcji legalnego szantażu. Myślę, że zawitam na tym forum na poważnie, a nie tylko poszukując informacji o w/w kancelarii oraz "firmie" o bardzo nieprofesjonalnej nazwie z racji branży. Pozdrawiam!
Hej
Co programujesz? Strony internetowe, gry, oprogramowanie? Bo ja programuje gierki na androida
PS: Fajny nick
Aktualnie pomagam koledze w tworzeniu gry via www. Tak to strony internetowe. O Androidze myślę, możliwe, że nawet w celach zarobku, bo obserwując rynek aplikacji dość proste gry sprzedają się jak najlepiej, a nie są wysoce wymagające. Jednak z zamiłowania bliżej mi do grafika komputerowego, ale z czegoś trzeba żyć. Polska to przecież cudowny kraj pod względem jakości życia...
Co do nicku - naprawdę nie mogłem nic wymyśleć. Brzmi to śmiesznie, ale też nie chciałem używać żadnego z pseudonimów. Zwłaszcza patrząc na to jak wulgarnie prywatność w internecie jest inwigilowana.
Cześć, czuj się jak u nas!