Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Hej wszystkim!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wszystkich serdecznie,

Forum śledzę już od dawna, jednak nigdy nie miałem potrzeby rejestracji. Kiedyś jednak ten dzień musiał nastąpić i w końcu się udało, jestem. :)

Hmm... coś o mnie. Mam na imię Mariusz, 27 lat, kawaler w stałym związku. :D Moją pasją jest programowanie, ostatnio głównie PHP, ale kiedyś też C#, VB.NET i Perl. Jestem freelancerem, tworzę strony internetowe w celach zarobkowych - zarówno proste wizytówki, jak i całe serwisy. Prywatnie jednak, dla własnej przyjemności, wolę pisać wszelkiego rodzaju boty i skrypty automatycznie prasujące ogromne ilości danych. ;) Chciałbym też napisać kiedyś własną grę internetową via www, ale na razie nie mam czasu na taki duży projekt. Jeśli chodzi o muzykę - lubię raczej mroczne klimaty. :D

Pozdrawiam i witam raz jeszcze,
Mqq
Witaj :) i rozgość się.
Dziękuję za ciepłe przyjęcie. :)

(09.09.2015, 19:23)Demanufacture napisał(a): [ -> ][...] Wpadaj często, pisz dużo, rozgość się no i czuj się jak u nas no. :P [...]

Raczej jestem introwertykiem, więc z tym pisaniem dużo - może być różnie. ;)
Witaj!
Czuj się jak u siebie!
Siema! Mało który programista nie jest introwertykiem ;) Muzycznie tak jak w/w też się powinniśmy dogadać :)
Witaj na forum :) podesłałbyś jakieś swoje prace (strony, programy, wizytówki) :)
(10.09.2015, 22:43)androidplus napisał(a): [ -> ][...] podesłałbyś jakieś swoje prace (strony, programy, wizytówki) :)

Pewnie, zamieszczę za jakiś czas w odpowiednim dziale. :)