Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Dźwięk shoutboxa - wybierz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jak w temacie. Niby pierdoła, a jednak. Padłem Daję Wam przywilej wybrania spośród stworzonych przeze mnie. Ten z największą ilością głosów zoastanie na tak długo, aż sytuacja się nie zmieni. Jeśli nie będzie można zdecydować, sam wybiorę.

Dźwięki można pobrać i wykorzystywać do woli, za darmo. Nie wolno tylko linkować do nich na innych stronach bezpośrednio z naszej.
Wybrałeś ankietę wielogłosową i dałeś maksymalnie jedną odpowiedź Geniusz

Zmienisz na dwie? Bo mi się tak spodobały...
Szczerze, to nie przyglądałem się dokładnie opcjom ankiety. Jedna odpowiedź, ale ja też jakoś nie mogłem się zdecydować.
No to zmień opcje ankiety
Proponuje 5 lub 9 od góry. Dźwięk jest spokojny, nie straszy ;) i nie jest podobny do innych, znanych dźwięków.
Haha każdy wybiera coś innego. Najlepiej jakby można było ustawić sobie swój dźwięk, ale wiadomo - zbyt zaawansowane do zrobienia przez nas.
To nie jest specjalnie skomplikowane, ale wymaga napisania pluginu, a dla takiej pierdoły nie będę zaśmiecał forum.
A może ja bym chciał coś takiego?

http://www.myinstants.com/media/sounds/d...fucker.mp3
Powinna być opcja wprowadzenia własnego :D
(12.09.2015, 14:24)SmileyPL napisał(a): [ -> ]Powinna być opcja wprowadzenia własnego :D

Popieram :)
Stron: 1 2