Doszedłem do wniosku, że nie chce mieć już nic wspólnego z serwisem chomikuj.pl i wszelkim piractwem. Niedługo usunę swoje konto (androidplus) ale najpierw zamieniłem wszystkie punkty na transfer i oddaję go Wam. W sumie 185 GB. Macie czas do października na zupełne wykorzystanie mojego transferu.
Screen:
http://s17.postimg.org/cre7cg1rj/Screens..._44_11.png
Linki do plików wstawiajcie poniżej, a ja dam odpowiedź na priv.
Ok ciekawa inicjatywa, widzę, że kolejny internauta zmądrzał, ja tam uważam, że torrent + Tor to chyba najlepsze rozwiązanie. Z wszelkim piractwem? Czyżbyś aby nie przesadzał?
Zawsze coś się z sieci ściągnie, nie wszystko jest dostępne legalnie, np. zagraniczne seriale nie emitowane w Polsce, czasami mus, to mus.
Mam konto bankowe, jakieś pieniądze wpadają, więc bd starał się praktycznie w ogóle nie ściągać nic co ma prawa autorskie. Po prostu dostrzegłem trud autorów jaki wkładają w swoje dzieła. Nie chce kraść ich pracy bo rozumiem co znaczy kilka nie przespanych nocy
Jeśli chodzi o telewizję to mam wykupioną full ofertę z kanałami premium tj. Filmbox, CC itp.
Aplikacje na andka bd normalnie kupować. W końcu 5 zł to nie majątek
Jedynym tutaj problemem zostaje muzyka. Chyba zainwestuje w spotyfie (albo jak to tam się pisze) ewentualnie bd słuchać tylko na yt. Bywa...
Sam kiedyś doszedłem do takiego wniosku, chodzi tu głównie o rozpowszechnianie.
Chomiki na hasło, niedługo mi się skończy transfer, też usunę konta.
Trochę dziwię się, że od tak chcesz usuwać konto, zwłaszcza że poświęciłeś mu dużo trudu i czasu
Co do pobierania, to Sword ma rację