Nie miałem pojęcia pod jaką kategorię to podciągnąć, więc pisze tutaj.
Ostatnio nie wiem jakim cudem polajkowały i poobserwowały mi się jakieś tajskie chińskie bóg wie jakie fanpage... Ktoś ma pojęcie jak to wszystko pousuwać? bo takie klikanie nie lubię a następnie przechodzenie i znów nie lubię jest nużące, a one mnożą się jak króliki...
Podam przykład screena na fb nie musiałem daleko schodzić bo po 5/6 post na tablicy od góry -.-
Ostatnimi czasy na Facebook'u pojawiają się dziwne problemy, między innymi z tym co piszesz jak i z dostępem do samego Facebook'a. Dlatego ja postanowiłem dalej trwać przy swoim i korzystam z portalu społecznościowego Wazznet.com, który jak chce może mi aktualizować wpisy na Facebooku z portalu Wazznet bez dodatkowego pisania na Facebooku

.
Pierwsze słyszę o tym Wazznet.com, jakoś mnie to nie przekonało.

Tymczasem dalej czekam na być może poradę, która pozwoli mi to ustrojstwo wykurzyć.
Wykorzystaj skrypty na fejsa i wtyczkę TemperMonkey. Za jednym razem możesz zrobic kilkadziesiąt operacji na fejsie

Polubić, odlubić, zaprosić itd. Tylko ostrożnie jak znajdziesz skrypt to możesz go podesłać bo częst się wirusy zdarzają...
(03.10.2015, 19:10)androidplus napisał(a): [ -> ]Wykorzystaj skrypty na fejsa i wtyczkę TemperMonkey. Za jednym razem możesz zrobic kilkadziesiąt operacji na fejsie 
Polubić, odlubić, zaprosić itd. Tylko ostrożnie jak znajdziesz skrypt to możesz go podesłać bo częst się wirusy zdarzają...
O rany! TamperMonkey! Też kiedyś tego używałem

Myślę, że oprócz jakiegoś bota odlajkowanie tylu fanpage może być tylko ręczne, ewentualnie możesz usunąć konto...
(03.10.2015, 23:08)Niemogenicwymyslec napisał(a): [ -> ]ewentualnie możesz usunąć konto...
Tego akurat chciałbym uniknąć

no, ale nic.. Jak się nie da, to się nie da trudno. Jakoś przeżyję.

Po pierwsze usuń aplikacje na fb z których nie korzystasz, bo to one robią Ci ten syf.
Ustawienia > aplikacje i potem usuwasz. Niektóre aplikacje mogą postować z twojego konta różnymi materiałami itp