Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Filmy godne polecenia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co powiecie na taką zabawę:
Każdy w poście wrzuca 1/2 filmy godne polecenia i opisuje je jednym zdanie. Ja zacznę :)

Shelter (2007)

Film opowiada o dwóch homoseksualnych facetach, jeden z zamożnej rodziny, drugi wychowujący przez siostrę. W pewnym momencie wybucha miłość. Wyciskacz łez, paczka chusteczek raczej nie wystarczy.

Spijt
Zapewne w każdej szkole jest, grubszy, cichszy chłopak. W tym filmie jest to Jochem. Chłopak z wielkim sercem. Nie wiedząc czemu, wszyscy starają się go prześladować. W pewnym momencie w jego obronie staje baaardzo ale to bardzo przystojny chłopak... lecz jest już za pózno.

Teraz wasza kolej :) Czekam na wasze propozycje!
Ta zabawa miała by sens gdyby kolejne osoby pisały o jaki gatunek/tematykę konkretnie chodzi.
Więc napisz jakich filmów oczekujesz od osoby następnej.
Bo ja ci polecę dobre francuskie gore, a tobie się to raczej nie spodoba.
Tak samo nie spodobać mogą się komuś polecone przez ciebie filmy, oba oglądałem i na pewno nie są dla wszystkich.
Wiesz co mam na myśli? ;) Ktoś mnie popiera?

Nie oszukujmy się, gust filmowy i pojęcie filmu godnego polecenia to indywidualna sprawa.
Jednocześnie wyeliminowałoby to tematy typu - polećcie jakąś fajną komedię :)
Bardziej chodziło mi o stworzenie wątku - bazy filmów - z których każdy kto do niego wchodzi mógłby wybrać coś dla siebie.
Racja - na początku ludzie raczej nie znajdą nic dla siebie, lecz pózniej - gdy być może - wątek się rozwinie i pozycji będzie w miarę dużo, nie będzie problemem (po opisach) wybrać jakiejś ciekawej pozycji do obejrzenia w wieczorkiem.
PS. Komedii nie oglądam, wyjątkiem były Listy do m 2, ale polecenie tego, byłoby grzechem.
Champion 2 -Film zawiera dramaturgie akcję i przygodę naprawdę polecam i Pozdrawiam