Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Jak kupować przez Paypal na morele.net
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam wszystkich,

Dzisiaj chciałem zamówić z morele.net sobie słuchawki a że wcześniej nie zamawiałem przez paypala to nie wiem jak to zrobić, ponadto słyszałem że trzeba
kartę dodać czy to prawda bo ja nie mam żadnej i teraz nie wiem co zrobić, Dajcie szybko odpowiedz bo chcę jeszcze dziś zamówić.
No normalnie wybierasz płatność jako PayPal... To wszystko. Oczywiście musisz mieć środki na zakup tych słuchawek (Geniusz)

Co do tej karty - Tak, musisz powiązać sobie jakąkolwiek kartę. W przeciwnym wypadku twoje konto na PayPalu po jakimś miesiącu zostanie zamrożone.
A ja już mam je jakies pół roku i nie mam żadnej karty i jest ok czyli normalni mogę kupić tak ? a jak przebiega kupno póżniej jakoś trzeba im przelać czy podczas kupowania na morele się meila wpisuje ?
No kup to będziesz wiedział... No ehhh...
A nie wie ktoś na pewno, bo nie chce jakiejś kichy odjebać
No ***** mać... A co ma się zjebać? Jak coś się nie uda to zwyczajnie odrzuci transakcję... Taka wielka jest magia w kupowaniu przez internet?
Ale ty mnie nie rozumiesz już jest ostatni krok a nie ma nic odnośnie zapłaty, to kiedy niby potem mam zapłacić
No może naucz się czytać ze zrozumieniem >.< Szukaj, a znajdziesz. Sprawdź e-maila
No i zamówiłem ale nic do zapłaty nie ma żadnego maila ani nic,

Edit: Znaczy meile są ale o zapłacie nic niema
(30.11.2015, 17:02)MrPsycho napisał(a): [ -> ]Co do tej karty - Tak, musisz powiązać sobie jakąkolwiek kartę. W przeciwnym wypadku twoje konto na PayPalu po jakimś miesiącu zostanie zamrożone.

Dziwne, bo konto na PayPal mam od jakichś dwóch lat, karty nie mam przypisanej i jakimś cudem niczego nie zamrażali. Nie ma obowiązku przypisywania i chyba nigdy nie było. Tu raczej chodzi o szybkość transferu pieniędzy na konto. Przelew to zazwyczaj dwa dni robocze. Swoją drogą, to byłoby dość dziwne ograniczenie.
Stron: 1 2