Witam wszystkich,
Dzisiaj chciałem zamówić z morele.net sobie słuchawki a że wcześniej nie zamawiałem przez paypala to nie wiem jak to zrobić, ponadto słyszałem że trzeba
kartę dodać czy to prawda bo ja nie mam żadnej i teraz nie wiem co zrobić, Dajcie szybko odpowiedz bo chcę jeszcze dziś zamówić.
No normalnie wybierasz płatność jako PayPal... To wszystko. Oczywiście musisz mieć środki na zakup tych słuchawek (
)
Co do tej karty - Tak, musisz powiązać sobie jakąkolwiek kartę. W przeciwnym wypadku twoje konto na PayPalu po jakimś miesiącu zostanie zamrożone.
A ja już mam je jakies pół roku i nie mam żadnej karty i jest ok czyli normalni mogę kupić tak ? a jak przebiega kupno póżniej jakoś trzeba im przelać czy podczas kupowania na morele się meila wpisuje ?
No kup to będziesz wiedział... No ehhh...
A nie wie ktoś na pewno, bo nie chce jakiejś kichy odjebać
No ***** mać... A co ma się zjebać? Jak coś się nie uda to zwyczajnie odrzuci transakcję... Taka wielka jest magia w kupowaniu przez internet?
Ale ty mnie nie rozumiesz już jest ostatni krok a nie ma nic odnośnie zapłaty, to kiedy niby potem mam zapłacić
No może naucz się czytać ze zrozumieniem >.< Szukaj, a znajdziesz. Sprawdź e-maila
No i zamówiłem ale nic do zapłaty nie ma żadnego maila ani nic,
Edit: Znaczy meile są ale o zapłacie nic niema
(30.11.2015, 17:02)MrPsycho napisał(a): [ -> ]Co do tej karty - Tak, musisz powiązać sobie jakąkolwiek kartę. W przeciwnym wypadku twoje konto na PayPalu po jakimś miesiącu zostanie zamrożone.
Dziwne, bo konto na PayPal mam od jakichś dwóch lat, karty nie mam przypisanej i jakimś cudem niczego nie zamrażali. Nie ma obowiązku przypisywania i chyba nigdy nie było. Tu raczej chodzi o szybkość transferu pieniędzy na konto. Przelew to zazwyczaj dwa dni robocze. Swoją drogą, to byłoby dość dziwne ograniczenie.