Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Pomoc dla małej Lenki 2016
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej, Odjechani! Jak co roku, staram się pomóc Lence i pozyskać dla niej jak najwięcej wsparcia. Z roku na rok jest coraz lepiej, obecnie będziecie mieć okazję już trzeci raz pomóc naszej małej chorowitce :)  Poniżej wkleję treść apelu z poprzednich lat, która zawiera wszelkie informacje.

(09.01.2014, 13:02)da Vinci napisał(a): [ -> ]Witajcie! Nie raz udowodniliśmy już, że jako forum, stanowimy wielką siłę przebicia. Często pomagamy sobie nawzajem i niesiemy pomoc potrzebującym. Dziś to ja piszę do Was z pewną prośbą. Siostra mojej dziewczyny jest chora, cierpi na zespół wad wrodzonych, przez co nie rozwija się prawidłowo. Lenka, bo tak na imię ma dziewczynka, w tym roku skończy 4 lata. Wymaga ona stałej opieki, rehabilitacji, pomocy farmaceutycznej i po prostu wielkiej miłości, którą na szczęście zapewnia jej rodzina. Koszta reszty są kolosalnie wysokie, dlatego jej rodzice musieli szukać pomocy zewnątrz. Mała zarejestrowana jest w fundacji, dzięki której możecie wysyłać na nią 1% swojego podatku. Każda pracująca osoba, Wasi rodzice, znajomi, którzy rozliczają się z państwem, wszyscy mogą pomóc za darmo. Jeden procent, który odlicza się w tym przypadku, to część z zysku państwa, które i tak zabiera lwią część naszych dochodów, a już na pewno jedną z największych w Europie. Nie robiąc nic, nie przeznaczając swojego 1% na żaden szlachetny cel, oddajemy go państwu, zatem przepada on tak, czy tak. Poniżej zamieszczam apel przygotowany specjalnie dla Lenki, w którym widnieje dokładna instrukcja wypełnienia dokumentu. To naprawdę chwilka poświęconego czasu, a dzięki Waszej zbiorowej pomocy, dziewczynka może mieć zapewnione wiele godzin bardzo pomocnej rehabilitacji  

Wielu z Was, to osoby niepełnoletnie, bezrobotne, czy uczące się, jednak Wasi rodzice, najbliżsi, znajomi... Powiem krótko, możecie zdziałać cuda, jeśli tylko chcecie! 

Odjechani, pokażcie, że potraficie się zebrać do kupy i pomóc w potrzebie. Każdy może przyczynić się do poprawy zdrowia mojej szwagierki! Liczę na Was, Kochani!

Z góry dzięki :)

Techniczne info w obrazku poniżej

[Obrazek: u0qa3c.jpg]
Jak co roku pomogę :)
Super, dzięki!!! :)