30.01.2016, 09:53
Witajcie.
Dzisiaj spostrzegłem, że sieć Play ma swój Program Partnerski.
Polega on na pozyskiwaniu nowych abonentów, ale zarabiają obie strony.
Czyli jeżeli nakłonisz kogoś do podpisania umowy z siecią Play to Ty i nowy
klient zarabia jednorazowo 50 złotych. Trzeba oczywiście się zarejestrować podając swoje dane.
Nie zagłębiałem się póki co regulamin.
Czy ktoś z was może bierze już w tym PP udział?
http://polecam.play.pl/o-programie/
Garść cytatów ze strony PP Play
Dzisiaj spostrzegłem, że sieć Play ma swój Program Partnerski.
Polega on na pozyskiwaniu nowych abonentów, ale zarabiają obie strony.
Czyli jeżeli nakłonisz kogoś do podpisania umowy z siecią Play to Ty i nowy
klient zarabia jednorazowo 50 złotych. Trzeba oczywiście się zarejestrować podając swoje dane.
Nie zagłębiałem się póki co regulamin.
Czy ktoś z was może bierze już w tym PP udział?
http://polecam.play.pl/o-programie/
Garść cytatów ze strony PP Play
Cytat:Zacznij zarabiać razem z Play
- Jeśli podoba Ci się jakaś oferta w Play, powiedz lub napisz o tym swoim znajomym. Poproś ich, aby podczas składania zamówienia na stronie play.pl pamiętali o wpisaniu Twojego numeru telefonu w odpowiednie pole formularza.
- Znajomy, który zdecyduje się skorzystać z polecanej przez Ciebie oferty, powinien ją odnaleźć na stronie play.pl, a następnie złożyć zamówienie za pośrednictwem formularza zamówienia. Po wypełnieniu poszczególnych pól w formularzu i zatwierdzeniu zamówienia, otrzyma prośbę o wpisanie w odpowiednim miejscu numeru telefonu osoby, która poleciła mu wybraną ofertę, czyli Twój numer.
- Jak tylko znajomy wpisze Twój numer telefonu, poinformujemy Cię o tym sms-em.
- W sms-ie znajdziesz przypomnienie o zarejestrowaniu/zalogowaniu się na stronie polecam.play.pl
- Jeśli znajomy, któremu poleciłeś ofertę podpisze umowę z Play, obaj otrzymujecie po 50 zł.
Cytat:Sposoby rozliczania
Za każdą nową umowę zawartą z Twojego polecenia, zarówno Ty jak i osoba, która ją podpisała, dostajecie po 50 zł. Zgromadzone na Twoim koncie środki wypłacamy raz w miesiącu - wystarczy, że zbierzesz przynajmniej 100 zł i nie więcej niż 500 zł.
Pieniądze są dodawane do Twojego konta w chwili, gdy umowa nowego klienta zostanie podpisana, a konto aktywowane.
Zebrane w danym miesiącu środki nie przepadają. Jeśli na Twoim koncie znajduje się mniej niż 100 zł, pieniądze przechodzą na kolejny miesiąc.