Ja nad cierpliwością, wytrwałością, otwartością i spokojem.
otwartością , cierpliwością < to przede wszystkim
Próbuję walczyć z lenistwem, ale zamiast zabrać się do pracy, to postuję na forum
Nad nieśmiałością i asertywnością
Pracuje nad szczerością, nie mówieniu kłamstw bliskim osobom co mi się zdarza czasami powiedzieć, nad swoim opanowaniem w różnych sytuacjach,lenistwem a także nad ograniczeniem stosunków .....
Ja pracuje ogolnie nad całym moim charakterem.
Wciąż pracuję nad swoją odwagą - jestem osobą bardzo nieśmiałą, co w dzisiejszych czasach bardzo utrudnia życie.
Pracuję nad trzymaniem swojej wybujałej wyobraźni w ryzach oraz otwartością ;P Od jakichś 3 tygodni regularnie ćwiczę pompki i brzuszki, a do tego sporo spaceruję ^^
Cierpliwość, roztropność, umiarkowana wrażliwość moralna.
A ja pracuję nad:
- Samorealizacją- może to nie do końca cecha, ale jest masa pierdół odciągających mnie od rzeczy, do których dążę i na których mi zależy. A to jakiś dodatkowy projekt, a to kolejne tymczasowe zajęcie na boku stałego, a to jeszcze coś-tam... i ostatecznie brakuje czasu na to, co chcę zrobić.
- Motywacją. Ale motywacją do wstawania z łóżka w weekendy. Rano, nie koło południa.
No niby się wyśpię itd, ale jakoś szkoda mi tego czasu. Zwłaszcza, jak prześpię za długo i potem dzień jest średnio produktywny.