Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Witam wszystkich!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3

Tadzikko

Witam ;)
Widzę, że jestem jednym z niewielu zarejestrowanych użytkowników, ale to chyba tylko dlatego, że forum jest młode jak mniemam :)
Swojego chomika prowadzę od niedawna, choć założyłem go dawno dawno :P
Dopiero go rozwijam i może uzyskam od was jakieś porady jak zwiększyć jego popularność ?

Oto mój chomik: Chomik ;)

Witam nowego użytkownika i mam nadzieję, że czas spędzony na forum nie będzie czasem straconym.

I zapewniam, że forum już niedługo nie wyrobi na zakrętach -znaczy ekipa. Już niedługo przewidujemy formalne otwarcie forum i konkursów z tejże okazji.
Witam Cię ;)
I ja Ciebie witam:)

Beata

Jako rodzynek w ekipie również witam Cię gorąco

Karol

Również cię witam w miejscu gdzie spotkasz najbardziej odjechanych ludzi w sieci :)
Witaj
Witam Was wszystkich i serdecznie pozdrawiam . :shy: Widzę że na czołówkę się załapałem:D

David

Witamy :)
(01.02.2011, 12:53)Tadzikko napisał(a): [ -> ]... jestem jednym z niewielu zarejestrowanych użytkowników, ale to chyba tylko dlatego, że forum jest młode jak mniemam :)...
Dokładnie tak - oficjalnie forum zostanie otwarte już niebawem. Na otwarcie przewidujemy dwa konkursy z ciekawymi nagrodami więc miło Cię powitać w naszym gronie. Mam nadzieję, że czas spędzony z 'odjechanymi' będzie czasem bardzo produktywnym dla obu stron.

A póki co musimy jeszcze dopracować kilka detali (...)

Stron: 1 2 3