24.02.2017, 04:55
Postanowiłem założyć wątek dotyczący obstawiania meczów Ligi Mistrzów. Choć już po pierwszych meczach 1/8 to jednak w tym momencie zacznijmy typowanie. Rewanże przed nami.
Temat początkowo chciałem napisać w dziale związanym z różnymi grami i zabawami jednak myślę, że tutaj on bardziej pasuje. Wątek chciałem umieścić w tamtym dziale z tego powodu, że tutaj zamierzam zrobić taką jakby "ligę" tego typera, czyli umieszczać również użytkowników, którzy trafnie odgadli wynik meczu i będzie wyglądało to tak:
- prawidłowe wskazanie drużyny zwycięskiej (w meczu będzie 2-0, ktoś obstawia 1-0 zgarnia podaną ilość punktów) 2 pkt
- określenie prawidłowego wyniku co do joty (tzn. jeśli ktoś napiszę, że będzie 3-0 i będzie 3-0 wtedy zgarnia podaną ilość punktów)
5 pkt
- sprawa remisów tyczy się powyższych myślników. Obstawienie jednak prawidłowego wyniku remisowego daje 5 pkt
(Jeśli jednak administracja uważa, że wątek pasuje bardziej do innego działu, to można tak zadziałać)
Zobaczymy kto z nas okażę się najlepszym w te "klocki"
Tak przedstawiają się rewanże:
Arsenal - Bayern
Napoli - Real Madryt
Barcelona - PSG
Borussia Dortmund - Benfica Lizbona
Juventus - FC Porto
Leicester City - Seviila
Atletico Madryt - Bayern Leverkusen
AS Monaco - Menchester City
Obstawiajcie!
Temat początkowo chciałem napisać w dziale związanym z różnymi grami i zabawami jednak myślę, że tutaj on bardziej pasuje. Wątek chciałem umieścić w tamtym dziale z tego powodu, że tutaj zamierzam zrobić taką jakby "ligę" tego typera, czyli umieszczać również użytkowników, którzy trafnie odgadli wynik meczu i będzie wyglądało to tak:
- prawidłowe wskazanie drużyny zwycięskiej (w meczu będzie 2-0, ktoś obstawia 1-0 zgarnia podaną ilość punktów) 2 pkt
- określenie prawidłowego wyniku co do joty (tzn. jeśli ktoś napiszę, że będzie 3-0 i będzie 3-0 wtedy zgarnia podaną ilość punktów)
5 pkt
- sprawa remisów tyczy się powyższych myślników. Obstawienie jednak prawidłowego wyniku remisowego daje 5 pkt
(Jeśli jednak administracja uważa, że wątek pasuje bardziej do innego działu, to można tak zadziałać)
Zobaczymy kto z nas okażę się najlepszym w te "klocki"
Tak przedstawiają się rewanże:
Arsenal - Bayern
Napoli - Real Madryt
Barcelona - PSG
Borussia Dortmund - Benfica Lizbona
Juventus - FC Porto
Leicester City - Seviila
Atletico Madryt - Bayern Leverkusen
AS Monaco - Menchester City
Obstawiajcie!