Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Moja strona - inik.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

Stronę robię od wczoraj, prosił bym może nie tylko o ocenę, ale jakieś rady, co Wam nie pasuje, czego brakuje.
Jakiego typu treści byście chcieli na tego typu stronie, czy dać tylko konkrety, czy coś więcej pisać o sobie, co robię itp?

http://inik.pl/nstrona/

Jeszcze poznaje możliwości Visual Compser, ale myślę że nie jest źle jak na efekt dwóch dni pracy. Trudno też wykorzystać możliwości tego dodatku pisząc tylko o sobie.
Mi się osobiście podoba, z pewnością powinieneś zamieszczać na blogu wpisy przynajmniej raz na tydzień, ludzie uwielbiają właśnie obserwować jak inni przebijają się przez trudne życiowe bariery, albo sobie nic z nic nie robią, żyją ile się da. Możesz to po prostu przeplatać ze zwykłymi postami na temat życia codziennego z różnych dziedzin, jedyne czego unikaj, to polityki i trudnych tematów ze świata, najlepiej skupić się na pozytywnych rzeczach, własnym życiu lub pisać o czymś co jest modne i sam się tym pasjonujesz., takie blogi uwielbiam czytać. Bardzo cenię ludzi, którzy mimo takich problemów ze zdrowiem sobie dobrze radzą. Jak będziesz przelewał swoje pasje na swojego bloga, gdy tylko nadarzy się okazja, z pewnością ludzie to zauważą.

Mam takie pytanko, nadawał byś się na streamera? Widzę, że pykałes sobie w GTA V. Uważasz, że dałbyś radę nagrać jakiegoś streama z jajem?
Streama z jajem, odpada, ja mam bardzo ciężką mowę, trudno by mi było o głupotach gadać do całego świata. Jak już to bym streamował różne gry, niekoniecznie GTA V.
Musiał bym spróbować, może bym się rozkręcił w graniu i gadaniu jednocześnie. Tutaj mały krok na przód zrobiłem, https://www.youtube.com/playlist?list=PL...xs6hZXsOGF kanał poświęcony informatyce, poradniki. Muszę się za to zabrać. Często coś na komputerze się robi, nagrywać to, nawet głupie rzeczy, które dla nas są oczywiste. Zawsze to jakaś promocja mojej osoby.

Co do bloga, częstego pisania, kupiłem domenę pececik . pl pod już tematyczne teksty dotyczące informatyki.
Na swojej stronie, której dotyczy ten temat trudno będzie mi pisać o sobie, nawet raz na tydzień, ale się postaram. Zawsze to mogą być jakieś moje przemyślenia, np. o filmie który właśnie obejrzałem, czasami pochwalić się jak coś zmontuje z Arduino czy opisać gdzie byłem na rowerze.