Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Forum - swiatecznyczas.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
[Obrazek: logo.png]

Chciałabym Was zaprosić na forum, które prowadzę z małą grupką Moderatorów. Jest to forum, w którym użytkownicy oczekują na święta Wielkanocne bądź Bożego Narodzenia, odliczają razem z nami, dyskutują o tradycjach oraz o samym życiu codziennym czyli różne pytania w tematach itd. Czyli można powiedzieć śmiało, że to takie nieco wielotematyczne forum. ;)

Atmosfera na forum jest bardzo miła, użytkowników przybywa (z racji już wiosennej dekady na razie mniej, ale od listopada się zacznie). Napisaliśmy ponad 16 tysięcy postów (wystartowaliśmy w grudniu 2016r.). 

Nawet, jeżeli ktoś nie jest wierzący może wpaść - to miejsce dla wszystkich i nikt nie zostanie wygnany (no chyba, że narozrabia). :)

Tak więc, jeżeli macie czas i chęci to wpadajcie! ;)

https://swiatecznyczas.pl
Skoro zamieszczasz reklamę swojego forum na naszym- zamieść proszę reklamę naszego na swoim. :) W innym wypadku będzie to post niezgodny z regulaminem.
(13.05.2017, 10:25)Demanufacture napisał(a): [ -> ]Skoro zamieszczasz reklamę swojego forum na naszym- zamieść proszę reklamę naszego na swoim. :) W innym wypadku będzie to post niezgodny z regulaminem.

Gotowe. :)

[Obrazek: 7MDfaG8.png]
(13.05.2017, 10:37)Magia napisał(a): [ -> ]Gotowe. [Obrazek: usmiechh.gif]
Dziękuję. :)
Moje forum w sierpniu będzie miało 2 lata i jest na razie napisane niecałe 11 tysięcy, Ty masz 16k od grudnia jest to naprawdę dobry wynik! Pewnie mieliście niezły "młyn" w grudniu.

Osobiście uważam, że oprócz kategorii "świąteczny czas" dobrze byłoby połączyć wszystkie inne działy wyżej w 2-3 kategorie bo teraz jest to trochę rozsypane i niezbyt ładnie wygląda. Musisz po prostu dobrać kategorię która by pasowała do tych działów.

I jeszcze jedno - styl. Obecna skórka nie nawiązuje do kierunku w którym idzie forum, dlatego warto wybrać coś z tego:

- http://www.awesomestyles.com/phpbb3-styl.../christmas (świąteczne style)

Myślę, że warto założyć konto i rozejrzeć się trochę. Forum z pewnością jeszcze bardziej się rozwinie ze względu na swoją unikalność.

Jeśli miałbym ocenić stronę to suma sumów wychodzi 7/10. To dobrze!
Dzięki za sprawiedliwą i pozytywną ocenę! :)

Widzieliśmy te style jednakże nie zauroczyły nas, w dodatku chcieliśmy jakiś niebieski styl (odejść od tych czerwonych stylów). Co do działów postaram się jakoś je dobrze upakować. ;)
Uporządkowałam nieco działy, ale nadal nie mam pomysłów na styl. Macie jakieś pomysły co do stylu? Dodam, że nie może dominować czerwony kolor tylko np: niebieski. :)
Może zastosuj we_universal i odpowiednio oznacz graficznie działy jak na forum, by forum przyciągało wizualnie internautów.
Stron: 1 2