Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Smutny imigrant
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Film o tym jak biedny i smutny "imigrant" odmienia swoje życie na zachodzie :D
https://www.youtube.com/watch?v=KL3cyRQTSow
Taka prawda... No bo jak można zostawić swoją rodzinę i pojechać gdzieś bez niej, tym bardziej podczas wojny. :D
I tu jest pewna sentencja Ludzie mogą mieć Miliony ale nawet Elvis Presley Strzelał z Kałacha do lampionów nad basenem i czego mu brakowało-Powiem wam Potrzeb duchowych każdy z nas jest tak stworzony aby w coś wierzył jeżeli ta wiara jest pozytywnie ukierunkowana to możemy nie być bogaci ale szczęśliwy bo ja wolę śmiać się na rowerze niż płakać w ferrari-Pozdrawiam
(27.05.2017, 18:47)perla86 napisał(a): [ -> ]I tu jest pewna sentencja Ludzie mogą mieć Miliony ale nawet Elvis Presley Strzelał z Kałacha do lampionów nad basenem i czego mu brakowało-Powiem wam Potrzeb duchowych każdy z nas jest tak stworzony aby w coś wierzył jeżeli ta wiara jest pozytywnie ukierunkowana to możemy nie być bogaci ale szczęśliwy bo ja wolę śmiać się na rowerze niż płakać w ferrari-Pozdrawiam

A co to ma wspólnego z filmikiem? :P
Chyba jednak nie zrozumiałem filmika do końca
Ja szczerze mówiąc to nie łapie tego filmiku :P
Chodzi o to, że nieszczęśliwy człek jedzie w świat za pieniądzem, który i tak mu szczęścia nie daje czy co? :P
Robo, rozwaliłeś mnie na łopatki. :D
Stron: 1 2