Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Prawo jazdy - dwa pytania
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Być może w te wakacje będę robił sobie prawo jazdy jak finanse pozwolą, dlatego mam dwa pytania:
1. W jakim ośrodku w Warszawie najlepiej zdawać prawo jazdy? Nie chodzi mi tylko o cenę, ale też o możliwość rozłożenia płatności na raty oraz o to, aby nie uwalono mnie z byle głupoty, co podobno często się zdarza, byleby wyciągnąć kasę na egzamin poprawkowy.
2. Na co najbardziej skupić uwagę podczas robienia prawa jazdy? I podczas nauki i podczas egzaminu. Z czym mieliście największe trudności?
Powiem Ci tak, poza pytaniami.

Zalecam Ci w ogóle zdawanie prawa jazdy w Ostrołęce, sam tam będę zdawał, mam niedaleko. Od Warszawy jest tam ok. 120 kilometrów.

Jest tam bardzo duża zdawalność, sporo osób z poza regionu i samej Warszawy tam zdaje. Kiedyś wielu aktorów wypowiadało się pozytywnie o WORDzie w Ostrołęce. Wielu moich znajomych zdało za pierwszym razem tam.

https://www.zdamyto.com/edu/aktualnosc/z...styki_word - zobacz sobie zdawalność praktyki, najwyższa w Polsce.

Przede wszystkim w Ostrołęce jest niższy ruch niż w Warszawie, nie musisz zatrzymywać się na kolejnych pasach, ponieważ jest ich mniej. Dodatkowo w stolicy masz więcej manewrów do wykonania, więcej ograniczeń, skrzyżowań, rond, do tego może dojść droga z przejazdem dla tramwaju czy też trójpasmowa z licznymi zjazdami.