Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Wielbiciel
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak książe z bajki kocham i libie niewypowiadzanie czuje to co kocham i staram się podążać sercem ni wzrokiem by wreszcie ujrzeć to co czuje-Tak na biegu Pozdrawiam
Lepiej nie pisz w biegu, bo to ani ładu ani składu nie ma ;/
Bo głębszy sens ma tylko to co rozumiemy w prostocie-Pozdrawiam
Prostota, prostotą jednak jest coś takiego jak znaki interpunkcyjne. W innym wypadku ja nie wiem co czytam.

Jak książę z bajki kocham i lubię niewypowiedzianie, czuje to co kocham i staram się podążać sercem ni wzrokiem, by wreszcie ujrzeć to co czuje.

Nie lepiej?

Jak to rozumiesz?
Bo tu całkowicie nie chodzi o ludzkie spojrzenie ludzkimi oczyma tylko bardziej duchowo czyli sercem doceniając prawdziwe wartości człowieka a książe z bajki jest metaforą kogoś kto w to wierzy-Pozdrawiam
Ja szczerze mówiąc to już nie mogę czytać tego co piszesz. Wszystko zlane, jednym ciągiem. Tłumaczysz nam coś, a nam jedynie chodzi o to, żebyś zaczął pisać tak, aby to Ciebie dało się zrozumieć :P
Czasem ciężko mnie zrozumieć wiele razy pisze metaforycznie
Tu nie chodzi o nasz brak zrozumienia przez to, że używasz metafor. Ciebie się nie do zrozumieć, bo nie używasz znaków interpunkcyjnych! :/ Ja to już się zastanawiam czy Ty trollujesz czy na serio tak piszesz...