Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Origin usunęło gry
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wchodząc na swoje konto Origin, na które nie wchodziłam od października tamtego roku zauważyłam, że zostały mi usunięte gry, które legalnie kupiłam. Mowa tutaj o grach: The Sims 4, The Sims 4 Spotkajmy się, The Sims 2 Pełna kolekcja, The Sims 4 Demo Stwórz Sima. Na dodatek, doszło do mi biblioteki gier nie wiem nawet sama jak The Sims 3, którego nie kupiłam u nich.

Wiecie co poradzić w tej sytuacji? Próbowałam instalować od nowa, ale rzecz jasna kod został wykorzystany i instalacja nie jest możliwa. Może kontakt do pomocy technicznej Origin poskutkuje?
(26.08.2017, 11:55)Magia napisał(a): [ -> ]Może kontakt do pomocy technicznej Origin poskutkuje?
To powinno się zrobić w pierwszej kolejności. Mi ta sytuacja wygląda na przejęcie przez kogoś konta, ale warto się obsługi zapytać.
Mam taką cichą nadzieję, że nie doszło do włamania. Skontaktuje się z nimi telefonicznie w poniedziałek, ponieważ w weekendy infolinia nie jest czynna.
Wszystko już jest, można zamknąć temat. :)