Witam wszystkich.
Mam na imię Maja, lat 18 i pochodzę z Warszawy. Forum zostało polecone przez kuzynkę poza tym słyszałam wiele pozytywnych opinii w internecie, więc i ja spróbowałam swoich sił na tym forum.
Witamy Cię, mam nadzieję, że zawitasz na dłużej.
Witamy, jeśli możesz to napisz coś więcej o sobie
Więcej o sobie? Proszę bardzo.
Uczęszczam do liceum humanistycznego a w przyszłości planuje szkołę policealną. Głównie interesuje się czytaniem książek, słuchaniem muzyki, fotografią i elektroniką, a na typ muzyki nie kładę zbytniego nacisku ponieważ słucham to, co mi wpadnie w ucho.
Helloł! Byle byś została na dłużej!
(08.10.2017, 18:28)Nic i Cień napisał(a): [ -> ]Jakie książki lubisz czytać? Masz jakieś ziwerzaki? No i dlaczego sowa w avatarze? Ja sama je uwielbiam (do tego stopnia, że aż mam wytatuowane sowie pióro, hehe)
Książki zazwyczaj chwytam pod względem swoich zapotrzebowań, czytam najchętniej romantyczne i biograficzne księgi. Mam kotka brytyjskiego, a sowa jest zwykłym kaprysem na posiadanie jej w awatarze.
Dziewczyna interesująca się elektroniką, rzadkość jak dla mnie, w moim otoczeniu przynajmniej
A na czym polega to zainteresowanie u Ciebie? Elektronika użytkowa typu smartfony, komputery, itp. czy robienie własnych układów?
Będę niedługo próbowała własne układy, ale na razie elektronika to komputery itd.