05.12.2017, 15:26
05.12.2017, 15:55
Ciekawi mnie o ile zawyżą ceny w Polsce. Niestety Polskie sklepy potrafią naciągać nawet na 300-400zł. Planuję kupić, ale czy w Polsce, trudno powiedzieć. Niestety z prockiem dali ciała, istna stagnacja, tylko ten ekran coś tam na plus. Mogli dać Snapa 630, no ale nie ma co wybrzydzać przy takiej cenie, chyba, że w Polsce po prostu nie będzie się opłacać go kupować.
05.12.2017, 18:19
Kupiłem nie dawno Xiamo redmi note 4x. Dobry telefon, tylko aparat fotograficzny ma kiepski. Już Samsung galaxy s2 z przed 6 lat lepiej robi zdjęcia, mimo mniejszej ilości pixeli.
Dodam że pomimo wersji 4x, która by wskazywała na procesor SD, mam procesor MDK. Widocznie wersja chińska 4x ma MDK, a europejska SD.
Mimo wszystko MDK nie jest taki zły, zwłaszcza że rzadko używam telefonu. Na filmach z YT wytrzymał 9 i pół godziny.
Dodam że pomimo wersji 4x, która by wskazywała na procesor SD, mam procesor MDK. Widocznie wersja chińska 4x ma MDK, a europejska SD.
Mimo wszystko MDK nie jest taki zły, zwłaszcza że rzadko używam telefonu. Na filmach z YT wytrzymał 9 i pół godziny.