Nadszedł czas świątecznej gorączki, rodzinnych zjazdów, strojenia światełkami posesji i choinek, oraz jedynej takiej, w całym roku, mocy obdarowywania najblizszych prezentami. Już dziś połamiemy się wspólnie opłatkiem, pośpiewamy kolędy, przejemy się do granic możliwości przy wigilijnym stole i wysłuchamy po raz enty opowieści z młodości naszych dziadków. To wyjątkowy czas rodzinnej atmosfery, dlatego życzymy Wam, drodzy Odjechani, aby przy Waszych stołach nie zabrakło Wam ciepła familijnej miłości, dwunastu przepysznych potraw, podarunków, o jakich zawsze marzyliście i poczucia ogromnego szczęścia, dzieląc ten czas z ludźmi, których kochacie najmocniej na świecie. Mamy nadzieję, że jak co roku, będzie to dla Was pora magicznych chwil, błogiego odpoczynku i zapomnienia o wszystkich problemach. Aby święta minęły Wam w zdrowiu i szczęściu, a wskok w Nowy Rok, skończył się jedynie na leczeniu babcinym rosołkiem
Wesołych Świąt, Odjechani! ...i zarazem szczęśliwego Nowego Roku!
Ekipa forum
Odjechani.com.pl
Również przyłączam się do życzeń ekipy. Abyśmy pamiętali o drugim człowieku w te święta, o rodzinie, znajomych. W święta nie chodzi o śnieg i św. Mikołaja ale o coś zupełnie innego. Moje przygotowanie pod kątem duchowym w tym roku było raczej słabe, jednak za rok chciałbym się poprawić.
Dla każdego z nas tak na prawdę święta będą czymś zupełnie innym. Niech więc każdy z nas z tego czasu czerpie co najlepsze i pamiętajmy o swojej rodzinie, nawet o teściowej i ciekawskich ciotkach.
Ja ze swojej strony chciałbym życzyć zdrowych, pogodnych świąt Bożego Narodzenia, aby każdy z nas wiedział do czego te święta się odnoszą, a przynajmniej próbował się odnieść. Wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku 2018, i oby nasze forum trzymało się równo. Niech się stanie.
Paweł
Dzięki za życzenia, choć w sumie u mnie te święta będą się niewiele różnić od zwykłego dnia
Czemu Arek?
Czyżby codzienna wyżerka?
Wesołych Świąt! Przede wszystkim powodzenia i szczęścia w nadchodzącym roku. Żeby była sielanka i nie było żadnych problemów.
(24.12.2017, 14:17)Paweu napisał(a): [ -> ]Czemu Arek?
Czyżby codzienna wyżerka?
Między innymi, w końcu ponad 90 kg masy musi się skądś brać
Poza tym święta mnie po prostu nudzą i wolę się zajmować tym co po prostu lubię.
Wszystkiego co najlepsze Wam życzę. Zdrowia i szczerych przyjaciół wokół siebie, bo jest najważniejsze. Realizacji planów, spełnienia marzeń i osiągnięcia zamierzonych celów. Miłości, kasy, dziewczyny, chłopaka, awansu, samych szóstek, schudnięcia, przytycia, czy komu tam co potrzebne albo wydaje mu się, że potrzebne.
Najlepszego Odjechani!
Lubie święta, bo mam wtedy wolne. Nic poza tym