Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Tomek1234567890 zaprasza na chomika
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, zapraszam na mojego chomika tomek1234567890
Znajdziesz u mnie konwerty filmów na telefon jak i, gry pc Zapraszam !

http://chomikuj.pl/tomek1234567890
Wszystko fajnie poza tym, że nie jesteśmy jasnowidzami i nie wiemy jaki masz nick na chomikuj. Także proszę edytować swojego posta i dać linka do siebie.
Masakra!

Od kiedy Gry są w folderze Galeria?
Poukładaj te gry jakoś bo normalnie brak jest harmonii i szybciej od ciebie wyszedłem niż wszedłem.
Zmień widok folderu z grami na normalny a nie jako miniatury.
Przenieś folder z grami do głównego folderu.
Poumieszczaj każdą grę w osobnym folderze.
Dorzuć jakieś opisy gier bo jak na razie to wszystkie są w jednym folderze bez ładu i składu.
Wstaw jakieś menu.

.. i wiele, wiele innych.

Kucharek

Masz jeszcze masę pracy przed sobą, kolega skrzypas dał Ci bardzo dobre wskazówki zastosuj się do nich a na pewno zyskasz na jego radach.

kubi120

(28.04.2011, 15:42)Kucharek napisał(a): [ -> ]Musisz jeszcze masę pracy przed sobą, kolega skrzypas dał Ci bardzo dobre wskazówki zastosuj się do nich a na pewno zyskasz na jego radach.

To prawda,gdy wszystko uporządkuje to będzie ok:):)No i oczywiście musisz zwiększyć zbiory:)

Ani ładu, ani składu :) - Czyli nic nie jest poukładane :). I to było najlepsze że gry PC w galerii jeszcze czegoś takiego nie widziałem :)