Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Oryginalny klucz do windows 7 PRO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam zakupiłem ogryginalny klucz do windows 7 profesional lecz za 4 instalacja wyskakuje błąd i nie chce się aktywować za pomocą tego klucza .Nie wiem co robic to stało się od niedawna a dodzwonić się do żywego człowieka konsultanta microsoft do cud ja nie mogę jakoś pomóżcie
Zależy gdzie dzwoniłeś, jak domyślam się to na zwykłą infolinię. Zastosuj aktywację telefoniczną. Gdy wybierzesz tę opcję wraz ze swoim krajem, pojawi się numer telefonu, na który masz zadzwonić oraz pojawi się instrukcja postępowania. Nawet gdy nie odbierze konsultant, sprawę załatwi automat po ich stronie.
(05.08.2018, 16:20)amb00 napisał(a): [ -> ]Zależy gdzie dzwoniłeś, jak domyślam się to na zwykłą infolinię. Zastosuj aktywację telefoniczną. Gdy wybierzesz tę opcję wraz ze swoim krajem, pojawi się numer telefonu, na który masz zadzwonić oraz pojawi się instrukcja postępowania. Nawet gdy nie odbierze konsultant, sprawę załatwi automat po ich stronie.

Dzięki serdecznie