Witam, na imię mi Kuba, chociaż mało kto mi mówi po imieniu. Lat mam 25, moje hobby to piesze wędrówki, las i zbieractwo ostrości.
Na różnych forach mam duże doświadczenia, więc mam nadzieję, że i tu się jakoś utrzymam.
(08.10.2018, 20:52)Lasek napisał(a): [ -> ]zbieractwo ostrości
Czym są te "ostrości"? W każdym razie, witamy na forum
Zbieram broń białą, głównie noże, ale w kolekcji mam też topór, włócznie i karabele.
Och, też zbieram noże!
Może pochwalisz się swoją kolekcją?
Moja kolekcja to raczej "bazarówki" i "budżetówki", ale ale chętnie jutro wstawię zdjęcie.
Rozumiem. A gdzie się włóczysz?
Większość mojej kolekcji.
1. Włócznia, 2. Karabela (jeszcze do odrestaurowania), 3. Topór, 4. Chińska "maczeta", 5. Podróba bagnetu do kałacha CCCP, 6. Nóż "rambo", 7. Master Cutlery Dagger (MT-225), 8. Kandar N210, 9. Rzutka Mantrack, 10. Rzutki Columbia, 11. Smith&Wesson SWHRT12, 12. Chińska rzutka, 13. Master Cutlery M-Tech Small Hunter (MT-444), 14. Alpina Sport, 15. Moraknil węgłówka, 16. Chiński "pazur tygrysa", 17. Jakieś ostrza znaleźne. 18. Enlan EL-01A, 19. Chiński emo scyzor.
Po zrobieniu zdjęcia na szyi znalazłem jeszcze Schrade SCHF5SM, część noży leży też u znajomych i w lasach czasem zostawię w "moich miejscówkach".
Nigdy nie planuję mojego włóczęgostwa. Często wychodzi tak, że w sobotę rano planuje wypad po bułki do osiedlowego sklepu, a wracam wieczorem, bez bułek za to z zakwasami.
Jednak najczęściej wybieram okoliczne lasy i wioski których mam pod dostatkiem do łazikowania.
Ciekawe hobby, Kuba
Fajnie, że jesteś! Witaj wśród odjechanych!