Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Facet (nie)potrzebny od zaraz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć
Ostatnio oglądałem polską komedię: Facet (nie)potrzebny od zaraz, nie przepadam za polskimi filmami, często rodzime komedie romantyczne nie są ani komediami ani romantyczne i myślałem, że teraz też tak będzie. Po namowach koleżanki, znaleźliśmy film w Internecie wspólnie z żoną obejrzeliśmy wieczorem i muszę przyznać, dawno nie bawiliśmy się tak dobrze. Szczerze polecam. Oglądał ktoś, podzielacie moją opinię?
Nie wiem czy ktoś może podzielić Twoją opinię skoro w zasadzie nic nie napisałeś. Jedynie to że film Ci się podobał. Tak w zasadzie to co Ci się podobało? Scenariusz był angażujący, zabawny? Wystąpiły jakieś nieoczekiwane zwroty akcji? Ktoś aktorsko się popisał? Może muzyka była świetna? Scenografia, dialogi czy może wykreowane postaci? Co tak bardzo Cię zaskoczyło w tej produkcji? Że była w porządku jak na nasze "polskie" warunki?

Przepraszam że tyle pytań, po prostu się zastanawiam czego oczekujesz w odpowiedzi od ludzi, bo ciężko ustosunkować się do Twojej wypowiedzi. Ja filmu nie widziałem, jedynie zwiastuny i napiszę: spodziewam się typowej słabej komedii romantycznej, próbującej zrzynać pomysły z zachodu, wykorzystując w tym celu powtarzalną do bólu obsadę.