30.10.2018, 17:05
05.11.2018, 01:17
Znajomi byli, mieli mieszane uczucia. Ogólnie mówili że film jak zwykle nadmuchany przez media bo wiadomo: K O N T R O W E R S J A - to hasło najlepiej przyciąga polską publiczność. Podobno wieje nudą a jedynie końcówka nieco wgniata w fotel. Sam filmu jeszcze nie widziałem, ale oglądając zwiastuny i obserwując dyskusję ludzi na facebooku myślę że opinia moich znajomych jest wysoce prawdopodobna.
Z tematów "tabu kościelnych" mocno polecam film oparty na faktach który zgarnął statuetkę a mianowicie Spotlight. Moja personalna ocena tego filmu to 9 gwiazdek na 10. Nie zdarza się to często. Genialny film, świetny scenariusz i obsada. Jeśli Kler Ci nie podejdzie, bardzo zachęcam Cię do obejrzenia tej produkcji.
Z tematów "tabu kościelnych" mocno polecam film oparty na faktach który zgarnął statuetkę a mianowicie Spotlight. Moja personalna ocena tego filmu to 9 gwiazdek na 10. Nie zdarza się to często. Genialny film, świetny scenariusz i obsada. Jeśli Kler Ci nie podejdzie, bardzo zachęcam Cię do obejrzenia tej produkcji.
23.02.2019, 21:53
Widziałem ten film. Ogólnie mówiąc po pół godziny chciałem skończyć oglądanie, ale jakoś dotrwałem.
Film jedzie w niektórych momentach na zwykłych i utartych schematach w jakich myślimy o księżach.
Czyli ksiądz kradnący składkę ze mszy albo przysłowiowe co łaska ale co pobożniejsi dają nie mniej niż tysiąc".
To takie hasełka które zapadają w ucho i łatwo nimi dać się. Sporo przekrętów i mieszania wątków, podlądania z kamer
wkręconych w żarówce...
Film jak dla mnie słaby.
Film jedzie w niektórych momentach na zwykłych i utartych schematach w jakich myślimy o księżach.
Czyli ksiądz kradnący składkę ze mszy albo przysłowiowe co łaska ale co pobożniejsi dają nie mniej niż tysiąc".
To takie hasełka które zapadają w ucho i łatwo nimi dać się. Sporo przekrętów i mieszania wątków, podlądania z kamer
wkręconych w żarówce...
Film jak dla mnie słaby.