Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Piękne i ciekawe obrazy... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie wiem czy to będzie dobry dział do wklejania pięknych i ciekawych obrazów, ale spróbuję... :)

[Obrazek: GAJA.jpg]
Igor Morski
[Obrazek: IRS244.jpg]Iris Scott
Ach, to może jeszcze tutaj coś ślicznego wkleję... :)

[Obrazek: 1301658766_104.jpg]

Papa
A no cóż, moim jednym z najbardziej ulubionych jest Płonąca Żyrafa Dali
[Obrazek: The_Burning_Giraffe.jpg]

Uwielbiam też obrazy Caspara Davida Friedricha, za dużo ich tu wklejać, ale to dwa z moich ulubionych:
[Obrazek: Friedrich,+Cmentarz+klastorny+zim%C4%85+jpg.jpg]
[Obrazek: Caspar_David_Friedrich_-_Das_Eismeer_-_H...e_-_02.jpg]
Ciekawe te obrazy Demanufacture, ale jakieś takie smutne...
Ja wynalazłam taką Wolność, w sam raz dla Życzliwego, bo on lubi takie półnagie obrazy... Haha 

[Obrazek: 987_20121004122113_33---wolnosc.jpg]

Papa
Nie wszystko, co się podoba musi być radosne. :) A ja byłabym wdzięczna, gdybyś opisywała autorów swoich wstawianych dzieł, bo w innym wypadku to cóż, niestety, zwykła kradzież (ale hej, nie obrażaj się! Piszę to w dobrej wierze, Cyganko!:))
A ja nie znam autorów Jeżyka i Wolności, ale sądziłam, że jak autor zobaczy je tutaj, to się ucieszy, że się podobają, że ktoś docenia i rozpowszechnia...
Jesteś moderatorem Demanufacture, więc zrób jak uważasz, albo wyrzuć obrazy stąd, albo schowaj do tego ładnego domku... ;) 

[Obrazek: 1221.jpg]

Jacek Yerka
tytuł - Proszę nie zatrzaskuj drzwi... :)
[Obrazek: 2d9e4b45-9f2e-4825-a749-111fde2fc937.jpg]
René Magritte

Papa
[Obrazek: c3aec82c8200d3a734f02c1a30c0ef98.jpg]
Sylwia Kalinowska

I zasłuchana w pieśń słowika, życzę ładnego popołudnia, a właściwie to już wieczoru... Papa