Otóż to chyba najbardziej gorący NEWS o jakim napiszę a więc 19 maja Warszawę odwiedzi Sheamus, w celu promocji pierwszej gali WWE która odbędzie się w Polsce. House Show odbędzie się 11.11.11 w Gdańsku

Wybiera się ktoś? I co o tym sądzicie?
Co !? Haha ale jaja ;D
News gorący ale... szkoda, że Warszawa i Gdańsk. To jest 2 koniec polski
Zobaczymy jak to będzie, jak to rozkręcą.
Ciężko powiedzieć czy się wybieram ;D Na pewno bym chciał ale jeśli ma to wyglądać jak te walki na YT gdzie publiczność to góra 50 osób a miejsce to sala gimnastyczna w jakiejś szkole to ja dziękuję ;D
Kruchy te walki o których wspominasz to walki federacji "Indy" czyli takich małych jak np IWA-MS, Dragon Gate czy Chikara. A Jeżeli to WWE to wątpię żeby było tak w tym przypadku, WWE jest za bardzo znane żeby nie sciągnąć odpowiedniej liczby fanów i to nawet w naszej zacofanej Polsce
Co do odległości to ja mam o wiele gorzej bo ja jestem z Katowic a to jeszcze dalej niż z Warszawy.
No tak

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Może 30 wrestlemania w warszawie ;D?
Taaaa to było by piękne

tylko kogo przy marnych w Polsce zarobkach będzie mógł sobie pozwolić na zakup biletu na WM, otóż mało kto skoro Bilety na WM 27 przy samym ringu kosztowały 2000 dolarów za sztukę, a te miejsca to wydatek 650 dolarów
Saibo a możesz podać info gdzie znalazłeś informacje odnośnie ceny biletów
Kerrax, wiesz co... jak przeczytałem Twój wątek to od razu poszedłem poszukać czegoś więcej na google i znalazłem takie info na jakiejś stronie o wrestlingu (chyba

), nie pamiętam teraz dokładnie, najwyżej jak znajdę jeszcze raz tą stronę (a trochę ich było^^) to podrzucę linka.
Swoją drogą, też znalazłem stronie internetową (zabawki), na której jest konkurs i do wygrania między innymi 10 biletów na ten House Show

Saibo na co czekasz dawaj linka do konkursu
Macie tutaj plakat dotyczący przyjazdu
Sheamus'a do Polski!
Powtórzę jeszcze raz, ogólnie fajnie że coś się dzieje, ale nie rozumiem czemu to wszystko ma się odbyć w sklepie z zabawkami?

:
Albo to kolejny "dziwny" pomysł ze strony Polski, albo WWE dalej stawia na "era4kids" i promuje WWE tam + zabawki w niższej cenie...